Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:15/4 Gül Apartmanı, Beylikdüzü
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
CAS Zeka Testi
Deneyimsel Oyun Terapisi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Özel Yüksel Aile ve Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
d....ç
Rukiye Vatansever hanım ile tanışmış olmaktan öncelikle çok memnun olduğumu belirtmek isterim.Bir çok insan gibi ne yazık ki benimde yaşamış olduğum üzücü ve ya travma diyebileceğimiz olaylara maruz kalmanın verdiği rahatsızlıktan dolayı destek almam gerekiyordu. Rukiye hanım işinin uzmanı olması ile birlikte ilgili, anlayışlı vede güven verici yaklaşımı benim bu sürece devam etmemi sağlamıştır.Aynı zamanda kendimi daha iyi hissettirecek teknikler uygulamamı tavsiye etmesi benimde bunları uygulamış olmam hem kendim hem çevrem için olumlu sonuçlar vermiştir.Yardım almak isteyen herkese bütün samimiyetimle tavsiye ederim.
Rukiye Hanım ile bir kaç aylık seansım oldu. Kendisi fazlasıyla iyi bir psikolog. Travmalar konusunda açıkcası çok çok faydası oldu bana. Emdr ve genel konuşamlı terapi süreçlerim oldu. O dönemki eylemsizlik ve mutsuzluk hissiyatlarımı çözmem için destek oldu hocam.
Güzel insan Rukiye Vatansever hocam ile bundan 8 ay önce tanıştım. Hayatım alt üst bir halde başladığım terapilerin sonlarına yaklaştık ve şimdi hayata yeniden başladım.Bana kendimi tanıttığı için çok minnetarım.İyiki varsınız ve iyiki tanıdım sizi Rukiye hocam.
Rukiye Vatansever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rukiye Vatansever, Psikoloji. Size Rukiye Vatansever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Çocuk ve Ergenler için EMDR, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Boşanma Danışmanlığı, Boşanma Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Rukiye Vatansever adresi nerede?Rukiye Vatansever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:15/4 Gül Apartmanı Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rukiye Vatansever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rukiye Vatansever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rukiye Vatansever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rukiye Vatansever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rukiye Vatansever hangi dilleri konuşuyor?Rukiye Vatansever ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rukiye Vatansever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rukiye Vatansever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rukiye Vatansever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rukiye Vatansever hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Rukiye Vatansever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikologlar