Psikiyatri Randevusu
Psikiyatri Randevusu
Yeni mahalle, 152. Sk. No:19 D:101, Aydın
Rukiye Yasemin Temur Muayenehanesi
d....ö
Canım doktorum.Tanıştığımız ilk gün daha ilk seans sonunda bana ne denli iyi geleceğinizi anlamıştım.Bebeğimle ilgili yaşadığım kaygı ve anksiyete ile ilgili destek almak için başvurdum.Gerek tespitlerinde ki nokta atışı gerek vermiş olduğu ilaç konusunda ki nokta atışı her şeyi ile bana çok iyi geldi.İyi ki bu mesleği seçmiş ki şifa dağıtıyor.Ne kadar teşekkür etsem az kalır.Tabi bende hasta olarak bana düşen tüm sorumlulukları yerine getirdim .Eksiksiz ilacımı kullandım kullanmaya devam ediyorum.Yönlendirmelerini de uyguluyorum.Sağolun var olun.Yaşam size güzel olan her şeyiyle cömert davransın doktorum
s....ş
Yasemin Hanım bu konuda uzman, işini hakkıyla yapan hekimlerden biri sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sorunlarımı aşmamda çok yol katettik. Ayrıca karşılaması çok iyiydi, sorunlarımı ilgiyle dinlemesiyle bakış açımın değişmesine yardımcı oldu. Yeni muayenehanesinde hijyen ve temizlik konusunda son derece hassas davranılmış ve gerekli önlemler alınmıştı. Kendisine gönül rahatlığıyla gittim çok memnun kaldım.
ül...n
2013 yılında hastalığım sayesinde kendisiyle tanıştım. Güleryüzlü ve inanılmaz motivasyon yeteneğine sahip mükemmel bir doktor. Yurtdışında yaşıyorum yazın tatilde kendisini ziyaret etmek istiyorum. Teşekkürler
ma...n
bende öncellikle bu doktora çok teşekür ediyorum şanlıurfadayken ben ve eşim hastasıydık çok iyi bir doktor çok sevecen ve güler yüzlü ve teşhisinde çok iyi bir doktor ben kendisine hayatında başarılar diliyorum kısmet olursa inşallah yanına gitmeyi ve muayene olacam
na...k
mesleğinde ve teşhisinde uzman,güler yüzlü ,sevecen mükemmel bir hekim.tedaviden sonra kendimi çok daha iyi hissediyorum.kendisine çok teşekkür ediyorum.çalışmalarında başarılar diliyorum.
Rukiye Yasemin Temur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rukiye Yasemin Temur, Psikiyatri. Size Rukiye Yasemin Temur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu.
Rukiye Yasemin Temur adresi nerede?Rukiye Yasemin Temur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni mahalle, 152. Sk. No:19 D:101 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rukiye Yasemin Temur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rukiye Yasemin Temur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rukiye Yasemin Temur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rukiye Yasemin Temur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rukiye Yasemin Temur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rukiye Yasemin Temur hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Rukiye Yasemin Temur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler