Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi +13 daha fazla
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Parla Akademi
2020 yılından itibaren çeşitli eğitim kurumlarında aktif olarak çalışmakta olup online ve yüz yüze olarak danışan kabul etmektedir.
g....k
1 yıllık eğitim sürecinde kızıma verdikleri eğitimden dolayı ve aldığımız olumlu sonuçlar için Rümeysa Avşar hocama çok teşekkür ediyorum
d....
Kendisi gerçekten işini özveriyle yapan bir bayan, çocukları çok önemsiyor ve çok özenli davranıyor, hiç bir konuyu atlamadan her ayrıntısıyla ilgileniyor, atladığı konu olmuyor, kızımla alakalı kendisinden destek alıyoruz, kızım işitme engelli, cihaz kullanıyor ve kendisinden işitsel rehabilitasyon alıyoruz, çocuğuma da iyi geldi, dört dörtlük ilgileniyor, genel olarak memnununuz geri dönüşleri falan da çok iyi, gayet güzel anlatıyor.
n....b
Çocuğumda konuşma geriliği vardı, bununla alakalı kendisinden destek alıyoruz, bununla alakalı kendisiyle derslerimiz oluyor ve bize çok yardımcı oluyor, son derece ilgili bir hoca, ders açısından yorumları falan gayet güzel, çocuğumu yorumlaması güzel, çocuğumun eski haline bakarak şuan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
c.....
Rümeysa hanım ile kızımın gecikmiş konuşma sorunu için görüştük. Seanslarda oyunlar oynayıp konuşması için yardımcı oldu bizde evde tekrarlarımızı yaptık. Bilgileri sayesinde kızımızla iletişim kurmamıza yardımcı oldu teşekkür ederiz.
a....̇
Çocuğum için konuşma üzerine kendisinden destek alıyoruz, kendisinin ilgi ve alakasından çok memnunuz, oğlum da kendisini çok seviyor, genç, dinamik ve pozitif bir uzman diyebilirim, çocuğumun konuşması üzerine seansların çok faydasını gördük, hala seanslara devam ediyoruz, çok memnunuz.
t....d
Biz Rumeysa hanımla yaklaşık 1 yıldan fazladır tanışıyoruz, çocuğumla ilgili dil eğitimi üzerine kendisinden destek alıyoruz, bu süreçte kendisiyle çok güzel yol kat ettik, çocuğum harfleri daha güzel çıkamaya başladı, kendisi dalında en iyi öğretmen diyebilirim, çok faydasını gördük, bu süreçte manevi anlamda da bizi çok destekledi, modumuz düşük olduğunda enerjimizi yükseltti, seanslarımız hala devam ediyor, çok memnunuz.
k....a
Oğlumun dil ve konuşma bozukluğu sebebiyle 2021 yılında tanıştık Rümeysa Hanım ile . Aslında büyük bir şans bizim için . Çünkü sadece " anne baba mama " kelimeleri ile çıktığımız bu yolda neler başardığını ben bile inanamıyorum . Uzun uzun cümleler kuran , bana derdini anlatan , dakikalarca şarkı söyleyen bir yavrum var şimdi . Rümeysa hocamıza a çok teşekkür ediyoruz. Diline şifa olmak yetmezmiş gibi davranış bozukluğu olan çocuğuma bu konudada destek vermeyi kesinlikle ihmal etmedi . Buda yetmedi herkonuda bana da endişelerimi dizginlemem için çok destek oldu ve olmaya da devam ediyor . Kesinlikle kendisini tüm herkse tavsiye ediyor , bana olan desteği , oğluma olan sabrı , oğlum yaşıtlarına biran önce yetişsin diye verdiği çaba emek, ve en önemlisi güler yüzü için kendisine teşekkür ediyorum , iyiki var
k....d
Bizim hala kendisiyle görüşmelerimiz devam ediyor, çok memnunuz, çocuğumuzun konuşma sorunu vardı, sayesinde çok iyi bir ilerleme kat ettik, süreçte bizden biri gibi davrandı, öğretmen-öğrenci ilişkisi gibi değil de abla gibi yaklaştı, çocuk derse girdiği zaman çok mutlu bir şekilde giriyordu, kendisi işini severek yapıyor, bu da zaten çok önemli diye düşünüyorum, biz çok memnunuz.
ü....y
Kızım yenidoğan işitme taramasında her iki kulaktan kalmıştı, 10 aylıkken Rumeysa hocam ile tanıştık cihaz kullanımı ve eğitsel desteklemeleri sayesinde kızımın artık sesleri mevcut, özverili çalışmanız için teşekkürler hocam
Şimdiye kadar olan eğitimden çok memnunum çocuğumda ciddi gelişmeler var. İkili ilişkilere çok önem veririm Rümeysa hanım da gerek çocuğuma gerek bana karşı çok anlayışlı vede herşeyi çok net anlatır çok dakik işini hakkıyla yapan birisi kendisinden çok memnunum. Ayrıca sanırım kızımın en sevdiği öğretmeni çünkü anne deyip kucaklıyor çünkü
Rumeysa Avşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rumeysa Avşar, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Rumeysa Avşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi, Ses Terapisi, Normal Randevu.
Rumeysa Avşar adresi nerede?Rumeysa Avşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener mah 1987.sokak Yenigün Apart. No:4 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rumeysa Avşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rumeysa Avşar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rumeysa Avşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rumeysa Avşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rumeysa Avşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rumeysa Avşar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rumeysa Avşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Rumeysa Avşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rumeysa Avşar hangi sigortaları kabul ediyor?Rumeysa Avşar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.