Reve Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Seanslarımda eklektik yaklaşım benimseyerek, danışanın getirdiği problem doğrultusunda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), EMDR, Psikodinamik Psikoterapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, ve Şema Terapi uygulamaktayım.
be....
Terapiye başlamak konusunda kararsız kalmıştım ancak Rümeysa Hanımla tanışmak en büyük şansım oldu. Sayesinde kısa sürede anksiyete ile mücadelemde büyük yol katettim. Benim sonuna kadar tavsiye edeceğim bir terapist.
se...n
Rumeysa hanım işinde çok başarılı hayatımı değiştirmemde çok yardımcı oldu.Herkese gözü kapalı tavsiye ediyorum
m...
Hayatımda büyük bir dönüm noktası yaşadım ve profesyonel bir destek arayışına girdim. Rumeysa Hanım, yaşadığım zorlukları anlamam ve kişisel gelişimim için önemli adımlar atmam konusunda bana ışık tuttu. Daha fazla özgüven kazandım, daha pozitif bir bakış açısı geliştirdim ve şimdi daha dengeli bir yaşam yaşıyorum.
Yaşadığım problemlere farklı bir bakış açısı geliştirmemi sağlayarak yitirmeye başladığım özgüvenimi yeniden inşa etmeme yardımcı oldu. Sıcakkanlılığı ile size kendinizi çok rahat hissettiriyor. Terapi almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
Rumeysa hanıma internet üzerinden ulaştım. İletişim ve ilişkisel problemlerim vardı. Kendisi önce telefondan sonrasında da seans sürecinde çok güzel ilgilendi. Kendimi açma konusunda çok rahat davranabildiğim çok iyi iletişim kurabildiğim hissettiğim bir terapist oldu. Kendisinin profesyonel tavrı duruşu konuşması tekrar gitmek istememe yani sürece devam etmek istememe çok önemli bir sebep. Memnun kaldım.
Uzun yıllardır süregelen depresyonla baş etmek zorunda kaldım, ama rumeysa hanımın yardımıyla bu zorluğun üstesinden geldim. Artık daha fazla huzur ve denge bulabiliyorum, ve bu da hayatımı olumlu bir şekilde etkiledi.
m...
Rumeysa Hanım'a internet üzerinden ulaştım. İletişim ve ilişkisel problemlerim vardı. Kendisi önce telefondan sonrasında da seans sürecinde çok güzel ilgilendi. Kendimi açma konusunda çok rahat davranabildiğimi ve çok iyi iletişim kurabildiğimi hissettiğim bir terapist oldu. Kendisinin profesyonel tavrı duruşu konuşması tekrar gitmek istememe yani sürece devam etmek istememe çok önemli bir sebep. Çok memnun kaldım.
v...
Hayatımın bir döneminde içinden çıkılmaz gibi görünen duygusal sıkıntılarla karşı karşıyaydım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine profesyonel bir destek arayışına girmiştim. Rümeysa Hanım, beni anlamak için zaman ayırdı, hislerimi dinledi ve içsel zorluklarımı aşmam için gereken becerileri öğretti. Şimdi duygusal sağlığımı daha iyi anlıyorum ve her gün daha güçlü hissediyorum.
n...
Uzun yıllardır süregelen depresyonla baş etmek zorunda kaldım ama Rumeysa Hanım'ın yardımıyla bu zorluğun üstesinden geldim. Artık daha fazla huzur ve denge bulabiliyorum ve bu da hayatımı olumlu bir şekilde etkiledi.
b...
Kendimi uzun süreli anksiyete ve stres altında hissediyordum. Bu duygusal yükü hafifletmek için Rumeysa Hanım ile tanıştım. Endişelerimi anlamam ve bunlarla başa çıkma stratejileri geliştirmem konusunda bana rehberlik etti. Artık hayatımın tadını çıkarabiliyorum.
Rumeysa Durak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rumeysa Durak, Psikoloji. Size Rumeysa Durak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Rumeysa Durak adresi nerede?Rumeysa Durak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mebusevleri Mahallesi, Ayten Sokak, No: 6/4 Tandoğan Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rumeysa Durak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rumeysa Durak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rumeysa Durak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rumeysa Durak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rumeysa Durak hangi dilleri konuşuyor?Rumeysa Durak ile İngilizce, Fransızca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Rumeysa Durak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rumeysa Durak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rumeysa Durak hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Rumeysa Durak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rumeysa Durak hangi sigortaları kabul ediyor?Rumeysa Durak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar