Online Danışmanlık +39 daha fazla
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
z.....
Dedem, geçirdiği ciddi bir hastalık sonrası maalesef yutma fonksiyonunu tamamen kaybetti ve PEG ile beslenmeye başladı. Bu süreçte doktorlarımızın tavsiyesiyle Rumeysa Hanım’a başvurduk. Yutma terapisi konusunda uzman olan Rumeysa Hanım, dedem için özel bir terapi programı uygulamaya başladı. PEG ile beslenmesine rağmen yutma refleksini geliştirmeye yönelik çalışmalar sayesinde annemde fark edilir bir ilerleme kaydedildi. Sabırlı, ilgili ve her aşamada bizi bilgilendirerek destek oldu. İlgili bir uzman arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
tu...u
6 ay önce 72 yaşındaki dedem beyin kanaması geçirdi. konuşmasında ve anlamasında ciddi problemler yaşadı. o dönem Rumeysa hanımla nöroloji doktorunun tavsiyesi üzerine görüştük. kendisi çok ilgili ve işinde gerçekten başarılı. en kritik zamanlarda bizi hep doğru yönlendirdi. süreç gayet güzel ilerledi. şuan dedem kendisini ifade edebiliyor. bu konuda destek almak ve sonuç odaklı ilerlemek isteyenler için gönülden tavsiye ederim.
b....k
Kızımın çıkaramadığı bazı harfler vardı. Rumeysa hanımla iletişime geçtik. Okula başlamadan önce söyleyemediği harfleri öğrendi. İlgili ve destekleyici tavrıyla kısa sürede hallettik. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
bd....
Çocuğuma atipik otizm tanısı konuldu. 2 buçuk yaşından beri özel eğitim ve duyu bütünleme terapisi alıyoruz. Dil ve konuşma terapisi almasını da istiyordum ve bunun için terapist arayışına girdik. Bir referans ile Rumeysa Hanımla tanıştık. Sandığımın aksine kartlarla değil etkileşim temelli floortime terapisine odaklandı. Çocuğumla iletişimde yaptığım birçok hatayı görmemi sağladı. 3 aydır terapi alıyoruz ve şimdiden çocuğumun iletişiminde gözle görülür bir artış var. Çocuğum 4 yaşında ve erken müdahalenin önemini anladık. İyi ki doğru zamanda doğru kişi ile karşılaşmışım. Rumeysa Hanım sayesinde kendimizi şanslı hissediyoruz.
Uzm. Dkt. Rumeysa Karagöz
Çocuğunuzun gelişimindeki bu ilerlemeyi görmek beni çok mutlu etti. Erken müdahale gerçekten çok önemli ve birlikte çalışarak bu süreçte fark yaratabildiğimize sevindim. Güzel düşünceleriniz ve güveniniz için teşekkür ederim, sizinle bu yolda birlikte olmak benim için büyük bir mutluluk.
n....d
Daha gelmeyeli başlayalı 1 ay oldu ama güzel ilerleme kaydettik . Test yapıldı detaylı bilgi verildi . Sağ olsun bizi hep güler yüzle karşılıyor . Kızımın zaten öğretmen sevgisi vardı o yüzden biz hep öğretmenim diye sesleniyoruz süreç içerisinde daha da güzel olacak diye düşünüyoruz .
Uzm. Dkt. Rumeysa Karagöz
Teşekkür ederim. Kızınızın gelişimini görmek beni çok mutlu ediyor. Hep birlikte daha da güzel ilerlemeler kaydedeceğimize eminim. Her zaman yanınızdayım. :)
k....)
Kızım R harflerini çıkartamıyordu, bu yüzden başvurduk. Okuma yazma konusunda sorun yaşıyordu. Kendisinden çok memnun kaldık. Çok güler yüzlü, ilgili, işini iyi yapan bir uzman. Seanslar verimli geçti, kızım şu an R harflerini çıkartabiliyor.
Uzm. Dkt. Rumeysa Karagöz
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Seanslarımızın verimli geçtiğine ve size yardımcı olabildiğime sevindim. Her zaman yanınızdayım.
k....)
Kekemelik için başvurduk. İnternetten kendim araştırıp buldum. Yer değişikliği yüzünden bırakmak zorunda kaldık. 4 seans aldık. Seanslar sayesinde çocuğumda değişiklikler oldu. Heyecanı gitti, özgüveni yerine geldi. Rumeysa Hanım tek kelime ile süper bir uzman. İnce, anlayışlı, hoşgörülü birisi. Yaklaşımı da iyi. Başarılı bir uzman. Yer değişikliği olmasaydı gitmek isterdik.
Uzm. Dkt. Rumeysa Karagöz
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çocuğunuzda olumlu değişimler görmek beni çok mutlu etti. Yer değişikliği olmasaydı daha fazla destek olmayı isterdim. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, her zaman yanınızdayım.
d....)
Biz çok memnun kaldık. Oğlum R harflerini çıkartamıyordu, o yüzden başvurduk. Seanslar sayesinde olumlu sonuçlar aldık. Artık R harfini çıkartabiliyor. Sürecimiz bitti. Rumeysa Hanım işini doğru yapıyor. Çok naif birisi. Çocuklarla çok iyi ilgileniyor. Herkesle ilişkisi güzel. Çocuğumda kendisini unutmadı, sevdi.
Uzm. Dkt. Rumeysa Karagöz
Seansımızın herkes için olumlu sonuçlanmasına çok sevindim. Oğlunuz ile çalışmak büyük bir keyifti. Desteğiniz ve güzel sözleriniz için teşekkürler. :)
em...
6 buçuk yasindaki oglumun takilmalari vardı düzenli ve doğru yöntemlerle çok güzel ilerleme kaydettik,çok memnun kaldık Rümeysa hanımdan,dkt arayışında olanlara tavsiye ederim.
Uzm. Dkt. Rumeysa Karagöz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Oğlunuzun ilerlemesine katkıda bulunabildiğim için çok mutluyum. Başarılarınızın devamını diliyorum ve her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim
m...
Benim konuşma bozukluğum var. Rümeysa hocama internet üzerinden ulaştım.
Seanslarımız hem faydalıydı hem de eğlenceliydi. Bana çok şey kattı, kekemelik hakkında düşüncelerimi değiştirdi ki bu da kekemelik için çok büyük bir etki. Terapiye ihtiyacı olan herkese Rümeysa Karagöz hocamı öneririm.
Uzm. Dkt. Rumeysa Karagöz
Bu güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. Seanslarımızın sizin için hem faydalı hem de eğlenceli geçmesi beni çok mutlu etti. Kekemelikle ilgili düşüncelerinizde böyle bir değişim sağladığımızı duymak ise benim için en büyük ödül. Desteğiniz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, her zaman yanınızdayım.
Rumeysa Karagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rumeysa Karagöz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Rumeysa Karagöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Rumeysa Karagöz adresi nerede?Rumeysa Karagöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Cad, Ersoy Sk. no:8 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rumeysa Karagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rumeysa Karagöz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rumeysa Karagöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rumeysa Karagöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rumeysa Karagöz hangi dilleri konuşuyor?Rumeysa Karagöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rumeysa Karagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rumeysa Karagöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rumeysa Karagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Rumeysa Karagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rumeysa Karagöz hangi sigortaları kabul ediyor?Rumeysa Karagöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.