Merhaba, ben Rümeysa.

Üsküdar Üniversitesi’nden Dil ve Konuşma Terapisti olarak mezun oldum ve şu an Hacettepe Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Ayrıca, Prompt ve Floortime uygulayıcısıyım. Klinikte danışanlarımın bireysel ihtiyaçlarına göre, onların gelişimlerini en iyi şekilde desteklemek için çalışıyorum.

Konuşma ve dil becerilerindeki zorlukların, çocuklar ve yetişkinler için hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyebileceğini biliyorum. Bu nedenle, konuşma sesi bozuklukları, otizm, dil bozuklukları, kekemelik, ses bozuklukları ve işitme kaybına bağlı konuşma ve dil problemleri gibi çeşitli alanlarda terapiler sunuyorum.

Eğer siz de bu konularda endişeler yaşıyorsanız, size yardımcı olabilirim. Her bir danışanımın bireysel özelliklerine uygun, kişiye özel bir terapi yaklaşımı benimsiyorum ve sürecin her aşamasında ailelerle birlikte çalışarak en iyi sonuçları elde etmeyi hedefliyorum.

Amacım sadece dil ve konuşma becerilerini geliştirmek değil, aynı zamanda her bireyin yaşam kalitesini yükseltmektir. Güvenli, destekleyici bir ortamda, herkesin kendi potansiyelini en üst düzeye çıkarabilmesi için çalışıyorum.

Sağlıcakla kalın.

Dkt. Rümeysa Kayakoy
İstanbul, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dkt. Rümeysa Kayaköy adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle