Konya, Beyşehir doğumludur. KTO Karatay Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü tamamlamıştır.
Medicana Hastanesinde her alanda stajını tamamlarken 2 ayrı ortaokul ve ilkokulda "Okul Döneminde Beslenme"
konulu seminer gerçekleştirmiştir. Konya'da 18-60 yaş arası kadınlara "Bitki Çayları Tüketimi" & "Sağlıklı Beslenme Düzeni" konulu
seminerler gerçekleştirdi.
Ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile "Sınav Dönemi Beslenmenin Önemi" seminerleri gerçekleştirmektedir.
Mezuniyet için "Üniversite Öğrencilerinin Kahvaltı Yapmma, Öğün Atlama ve Beslenme Alışkanlıklarının Saptanması" onusunda bir bitirme tezi hazırlamıştır.
Dr. Mehmet Portakal Sağlıklı Yaşam Merkezi Meram Şubesi Kliniğinde çalıştığı süre içerisinde Dr. Mahir Atasoy Fonksiyonel Tıp Eğitimi almıştır.
Şuanda Sakura Sağlıklı Yaşam Danışmanlığında aktif olarak baş diyetisyen olarak devam etmektedir.

Sakura Sağlıklı Yaşam
Şeyh Şamil Mahallesi Doç. Dr. Halil Ürün Caddesi No:23/126 Kızılkaya Ticaret Merkezi, Selçuklu

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +93 daha fazla

A-Bing

Alkali Diyet

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Konum: Sakura Sağlıklı Yaşam Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Rümeysa hanım birçok kişiden sizi duyup randevu oluşturdum.
Enerjiniz bana çok güzel geldi. Sadece bedenimi değil ruhumu da guzellestirdniz. İlk görüşmemizde bile hafiflediğimi hissettim.
Duygusal yeme ataklarımın sebebi gittiğim birçok diyetisyenin yanlış bilgilendirmesindenmiş.
Her yönünüzle bana çok iyi geldiniz.
Randevumu sabırsızlıkla bekliyorum.

Konum: Sakura Sağlıklı Yaşam Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Kilo vermek için değil ama beni rahatsız eden sindirim problemlerim için Rumeysa hanıma geldim. Yemeklerden sonra oluşan şişkinliğimin sebebini öğrendik ve takviyelerle destekleyerek bir beslenme programı oluşturduk.
Rahatsızlığım iyileşirken 5 kilo verdim. Ve şimdi kendimi daha hafif ve sağlıklı hissediyorum.
İlgi ve detaylı açıklamaları ile içimi rahatlattı kendisini çok sevdim

Konum: Sakura Sağlıklı Yaşam Randevu

Rumeysa hanımla kilo verme sürecinde motivasyonumuz süper ilerliyor. Egzersizle birlikte hızlı sonuç alıyoruz. Uzun uzun konuşarak hazırladığımız listeler beni tatmin ediyor.

Konum: Sakura Sağlıklı Yaşam Online Danışmanlık

Yıllardır kilo problemi olan birisiyim. Rumeysa Hanım ile uzun zamandır çalışıyoruz ve en son 20 yıl önce ki kiloma döndüm. Diyet sabır isteyen bir süreç ve rumeysa Hanım bu sureci yönetmemde çok yardımcı oldu. Benim isteklerimle listem oluşuyor böylelikle süreç benim için çok daha kolay geçiyor. Daha verecek çok kilom olsada rumeysa Hanım ile verebilecegime inanıyorum. Bu motivasyonu bana verdiği için rumeysa Hanıma minnettarım.

Konum: Sakura Sağlıklı Yaşam Diyetisyen Randevusu

Ben ikizlerime hamile kaldıktan sonra kilo veremedim ve sezeryan göbeğim vardi rumeysa hanimla hem diyet hem makinaya girerek göbeğim indi ve 4. Seanstayim Seyans bitince düşünemiyorum göbeğimi ben diyet konusunda da hiç zorlanmadim galiba ilk defa yiyerek kilo veriyorum ve bu çok güzel sürekliliğe beni davet ediyor 1 ayin sonuna geldik rumeysa hanimla cok güzel ilerliyorum;) iyi bi hoca tavsiye ediyorum herkese.

Konum: Sakura Sağlıklı Yaşam Diyetisyen Randevusu

Bir çok diyetisyen ile çalışmış ve başarısız olmuş biri olarak söylüyorum Rümeysa Hanım ile başarılı ve kalıcı kilo vermemin sebebi Rümeysa Hanımın hazır diyet listeleri kullanmayıp kişilerin zevk ve ihtiyaçlarına göre liste oluşturmasıdır. Diyet süreci artık benim için eziyet halinden çıktı. Yemek ile aramdaki bağ çok değişti. Sadece diyet listesi verip göndermeyip yeme bozukluğunun sebeplerini bulup sorunu kökten çözmeye odaklı bir diyetisyen. Diyetisyenlere karşı bakış açımı değiştiren canım diyetisyenim. Gitmek isteyipte tereddütleri olan herkes gönül rahatlığıyla gidebilir.

Konum: Sakura Sağlıklı Yaşam Gebelik Diyeti

Merhaba, ben iki çocuk annesi olarak tüm samimiyetimle belirtmek istiyorum. Ben gebelik dönemimi Rumeysa hanımla sürdürdüm. Gerek bilgisi gerek anlayışı ile beni hep rahatlattı. Programımız hep seçenekliydi ve neyi neden yaptığımızı hep açıkladı. Bilinçli yaptığım için de motivasyonun hep yüksekti diyebilirim. Şimdi kızım 1 yaşında ve hala dengeli bir beslenmem var çünkü bana sağlığı sağlıklı hayatı sevdiren bir kişi

Sınav döneminde ve sonrasında kilo almaya çalıştım ama bir türlü başaramadım. Rumeysa Hanım'a aynı şikayetle gittiğimde hormonlarıma ve bağırsak sağlığına odaklandık. Eliminasyon diyetinde birçok takviye kullandık. Aşırı çok yemek beni rahatsız eder ama bu diyette çok yememe gerek bile kalmadı. Sağlığım düzelince çok iyi kilo alabildim.

Rumeysa Hanım'ı bir yakınımın önerisiyle tanıdım. Kilo verme sürecinde egzersiz ve diyeti birlikte götürebileceğimiz bir program uyguladık. Kas erimesi yaşamadan aksine kas kazanarak sıkılaşarak istediğim vücut tipine adım adım ilerliyoruz. Moralim bozukken bana moral veren, anlayışlı ve güler yüzlü bir diyetisyen. Çok memnunum.

Ben yıllarca kilo almaya çalışan birisiyim. Bu süreçte dışarıdan gelen yorumlar da moralimi çok bozdu. Rumeysa Hanım'la öncelikle beden algımı değiştirdim, yorumlara karşı koyabilecek bir bilinç geliştirdim. Ve eliminasyon diyeti ile bağırsak sağlığımı düzelterek çok fazla yememe gerek kalmadan sağlıklı bir şekilde kilo alabildim. 6 kg aldım ve bu benim için inanılmaz bir rakam.