Antalya
Mental Muayene
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Senta Psikoloji
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Senta Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Senta Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Senta Psikoloji
Psikoloji lisansından yüksek onur derecesi ile mezun olduktan hemen sonra Antalya Bilim Üniversitesi Klinik Psikoloji (Tezli) Yüksek Lisansına kabul almıştır. Yüksek lisans eğitimi sırasında bir eğitim kurumunda ergen gruplara ve ebeveynlerine yönelik çalışmalarda bulunmuştur ve bir sosyal medya platformunda ebeveynlere yönelik içerik üreticiliği yapmıştır.
Uzmanlık eğitimine devam ederken Antalya Terapi Tıp Merkezi’nde psikodinamik psikoterapi süpervizyonu kapsamında yönlendirilen yetişkin psikiyatri hastalarının psikoterapilerini yürütmüştür. Aynı zamanda klinik bünyesinde psikiyatri görüşmeleri, psikoterapi ve test uygulamalarında gözlemci olarak yer almıştır. Kurum içi verilen çalışmalara aktif katılım göstermiştir.
Yüksek lisanstan “Beliren Yetişkinlik Döneminde Algılanan Ebeveynlik Tutumları ile Duygusal Yeme Davranışı Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi: Yetişkin Ayrılma Anksiyetesinin Aracı Rolü” isimli tezi ile yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Aynı zamanda bu çalışması Türk Psikologlar Derneği tarafından düzenlenen X. Işık Savaşır Klinik Psikoloji Sempozyum’unda sözel bildiri olarak kabul edilmiştir ve sunulmuştur.
Akademik ve alan içi çalışmalarına devam etmektedir. Çalışmalarını bilimsel bilgiler ve araştırmalar ışığında şekillendiriyor, dokunduğu yaşam öykülerinin biricikliğinin farkında olarak psikoterapilerini özenle sürdürmektedir.
EMDR terapi, psikodinamik psikoterapi, bilişsel davranışçı psikoterapi ve deneyimsel oyun terapisi ile yüz yüze ve online danışan görmeye devam etmektedir.
e....)
Oğluma dikkat eksikliği ve hiperaktivite tanısı konuldu. İlaç tedavisi gördü. Dikkat eksikliği için kendisine başvurduk. İnternetten buldum kendisini. Oğlumda gelişmeler var. Oğluma ve bana olan ilgisi çok güzel. İyi ki yolumuz kesişmiş ve kendisini tanımışız. Çok iyiyiz. Oğlum severek gidiyor. Ona abla oldu. Her konuda desteği oluyor. Faydasını çok görüyoruz. Memnunuz kendisinden.
rümeysa hanımın güler yüzü, anlayışlı tavrı ve güvende hissettiren tarzından çok memnunum rahat hissediyorum ve ben rahat hissettikçe terapi benim için ne kadar zorlayıcı da olsa istekle katılıyorum çünkü biliyorum ki varmam gereken farkındalıkları en iyi ve en olumlu, benim için en rahat şekilde öğrenebilir işleyeblirim.
eb...r
Terapiye başladığımdan beri kendi hatalarımın farkına çok daha hızlı bir şekilde varmaya başladım ve bunun için önlemler almam gerektiğinin farkına vardım ayrıca Rümeysa hanım bana kendi düşüncelerimin ve hislerimin her zaman değerli olduğunu yaşanılan olayın etkisinin kişiden kişiye değişebileceğinin bunun normal olduğunu anlattı kendimi daha fazla önemsemem gerektiğini herkesin önceliğinin her zaman ilk kendi olduğunu bu süreçte daha iyi anladım ve kabullenmeye başladım her terapi sonrası çok daha iyi olacağımı hissediyorum. Rümeysa hanım her zaman içimi fazlasıyla rahatlatıp bana kendi değerimi hissettiriyor bu benim için fazlasıysa önemli
e...
Ablamın psikolog bir arkadaşı sayesinde ulaştım.
Basvurma sebebim daha öncesinde yaşadığım taciz olayının rüyalarıma çok sık girmesiydi.
Rumeysa hanımla görüşmelerimizin bitiminde hep bana bir şey kattığını hissediyorum çok uzun zamandır almıyorum terapi fakat kısa zamanda dahi hayatımı iyi manada değiştirdiğini ve farkındalığımı fazlasıyla arttırdığını söyleyebilirim.
En beğendiğim özelliği her şeyi tek tek uzun uzun açıklayabilmesi aynı şeyi defalarca söylesem bile her seferinde bambaşka bir bakış açısı sunarak bana fazlasıyla yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim kendisi gerçekten iç açıcı ve rahatlatıcı iyi bir uzman kısa zamanda dahil hayatıma çok güzel etkileri oldu.
b...
Yorumlarda okumuştum insanlara dokunuşu iyi gelmişti bana da iyi geldi Rümeysa hanımın. Cana yakın samimi tavrı çok güzel arada insan sorunlarla boğuşurken desteğe ihtiyacı olabilir bu konuda da çok başarılı biri kesinlikle öneririm.
Ben öğrencilik hayatım boyunca yaşadığım kaygı ve stres sorunları artık baş edemediğim bir noktada destek almıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm, kendimi daha iyi anlamaya ve yaşadığım kaygıyı daha iyi yönetmeye başladım. Kendimde bu değişimi görmek beni çok mutlu etti, keşke ertelemeyip daha önce psikoloğa gitseymişim. Benim gibi stres ve kaygı bozukluğu yaşayan herkese psikolojik destek almalarını önerebilirim.
Anksiyete problemim vardı. Rümeysa hanımla görüşmeye başladıktan sonra her şey düzene girmeye başladı. Kendimdeki değişimi fark ettim. Seansların çok faydasını gördüm. Özellikle sıcak konuşmasıyla kendinizi rahat ve anlaşılabilir hissediyorsunuz. Öyle güven veren bir yapısı var ki kendinizi yanında çok rahat hissediyorsunuz, sizinle çok hızlı empati ve etkili iletişim kurup sizi çok hızlı anlayabiliyor. Anksiyeteli düşüncelerimde ve davranışlarımda büyük ölçüde değişim yaşadım. İyi ki tanışmışız.
k....ö
Ağlama nöbetleri geçiriyordum, kendimi çok depresif hissediyordum. Yoğun stres yaşadığım bu dönemde, arkadaşlık ilişkilerimde bozulmuştu, aynı zamanda iş yerinden de ayrılınca psikolojik destek almak istedim. Olaylara bakış açım seanslarda değişti, ağlama krizlerim azaldı, kendimi daha iyi hissediyorum. İyi ki Rümeysa hocaya denk geldim. Kendimi toparlamamda bana iyi bir yol gösterici oldu. Aynı zamanda kendimi dinlememi ve bu dönemde çok rahat ve kendimden emin bir şekilde geçirmemi sağladı.
Küçüklüğümde yaşadığım üzücü olayların etkisinde kalıp yıllar geçtikçe onların benim hayatımı kötü yönde etkilediğini fark ettim. Hayata olan bakış açımı değiştirmek adına destek almam gerektiğini düşündüm ve seanslara başladım. İlk günden bugüne çok verimli ve gözle görülür büyük değişimler yaşadım. Ufak anlarda bile kendime çok büyük yükmüş gibi görünen bir çok durumun üstesinden geldim, mutlu bir hayata ilerliyorum. Rümeysa hanıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
y.....
Son zamanlarda kendimi evhamlı, stresli, tahammülsüz hissetmeye başlamıştım ve psikolojik yardım almak istedim. Neden bu kadar her seyi stres yaptığımı anlayamıyordum. İçinden çıkılmaz bir durumda hissederken Rümeysa hanım bana yol gösterici oldu, stres ile başa çıkmamda bana çok büyük destek oldu. İyi ki de yollarımız kesişti, hayatım olumlu şekilde değişti. Hayata pozitif bakmayı ve tat almayı öğrendim. Her gidişimde kendimi tekrar tekrar keşfettim. İlişkilerim ve iletişimim güçlendi ve kendime güvenim geldi. Hayat artık benim için daha anlamlı ve güzel...
Rümeysa Sek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rümeysa Sek, Psikoloji. Size Rümeysa Sek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Rümeysa Sek adresi nerede?Rümeysa Sek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri mahallesi, Atatürk Bulvarı No :82 Kat: 4 Daire:9 Antalya
- Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rümeysa Sek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rümeysa Sek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rümeysa Sek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rümeysa Sek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rümeysa Sek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rümeysa Sek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rümeysa Sek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rümeysa Sek hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Rümeysa Sek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rümeysa Sek hangi sigortaları kabul ediyor?Rümeysa Sek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar