●"Hastalık yoktur, hasta vardır." fikri ile danışanlarımızı iyi analiz etmeye ve tanımaya özen gösteriyoruz.
●Besinlerin spesifik özelliklerinden yararlandığımız, uygulanabilir, kişinin hayatına adapte beslenme programları ve özel takip sistemleri oluşturuyoruz.
Hakkımda:
●Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olup, diyetisyen ünvanını almıştır.
●VM Medical Park Bursa Hastanesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Gastroenteroloji, Onkoloji, Hematoloji, Nefroloji, Psikiyatri, Endokrinoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, İç Hastalıkları(Dahiliye), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları gibi bir çok bölümde ve Bursa'da Kanser Erken Tarama ve Teşhis Merkezi'nde stajyer diyetisyen olarak görev yapmıştır.
f.....
Rumeysa hanımla 2 ay önce tanıştık. 16 yaşında kızımın kilo sorunu bizi danışanı yaptı. Ergen psikolojisine olumlu yaklaşımıyla büyüme çağındakı kızıma yetişkinlere uygulanan programların dışında hassasiyetle diyet ve beslenme programı uyguladı. Bu kadar kısa surede takibi ve desteğiyle istenilen hedefe ulaştık. Gönül rahatlığıyla danışanı olabilirsiniz. Desteği için kendisine teşekkur ediyorum.
Dyt. Rumeysa Yahyaoğlu
Bu süreçte kişi ile birlikte ailenin desteği ve bilinçli olması çok önemlidir. Yaşamınıza tam uyum sağlayabilen ve sık değişen programlarımızla iletişimde kalarak güzel sonuçlar aldık, ilginiz ve içten yorumunuz için teşekkür ederim.
as....
Rümeysa hanım dan çok memnun kaldım. Eksikliğiniz neyse ona göre yardımcı oluyor.Oldukça bilgili bir diyetisyen, her soruma tatminkar cevaplar alıyorum. Çok donanımlı biri.
Başarılarinin devamını diliyorum
Dyt. Rumeysa Yahyaoğlu
Danışanlarımızla iletişimimiz ve uyumumuz bizim için çok önemli, istikrarınız ve uyumunuz için ben teşekkür ederim, sevgiler.
Rumeysa Yahyaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rumeysa Yahyaoğlu, Diyetisyen.
Rumeysa Yahyaoğlu adresi nerede?Rumeysa Yahyaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi Liman Cd. No:17 Kat: 1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rumeysa Yahyaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rumeysa Yahyaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rumeysa Yahyaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rumeysa Yahyaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rumeysa Yahyaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rumeysa Yahyaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Rumeysa Yahyaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler