Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Kalça Protezi
Kırık Cerrahisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
ra...l
2014 yılında iş kazası sonucu sol kalcam çıkmıştı Allah razı olsun çok başarılı bir ameliyat yaptı mutavazi bir insan alanında ender rastlanan hocalarımızdan
s...
Annemin ayağına pıhtı atmıştı sonra kangren oldu yaşı 92 Allah razı olsun başarılı bir ameliyat geçirdi. Şu anda çok iyi dikişleri kapandı, sağlığı yerinde. Tekrar teşekkür ediyoruz. Allah doktor beyin sağlığını sıhhatini artırsın. Başarıları daim olsun.
z_...l
Anneme göstermiş olduğunuz saygılı ve ilgili tavrınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum.Allah yolunuzu açık etsin.
nü...m
konyadan 75 yaşındaki annemi başarılı ameliyatınızdan dolayı tebrik ediyorum ilginizden alakanızdan iyi kalpliliğinizden dolayı Allah razı olsun hocam.. Rabbim her zaman yar ve yardımcınız olsun başarılarınız daim olsun herkese tavsiye edebileceğim doktor ve insanlık olarak mükemmel bi insansınız başarılarınızın devamını dilerim Allahım her zaman yardımcınız olsun inşaAllah
Rüştü Eklioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rüştü Eklioğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Rüştü Eklioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Artroskopik Cerrahi, Diz Artroplastisi, Artroplasti, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı.
Rüştü Eklioğlu adresi nerede?Rüştü Eklioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Şaban Mah. Meram Yeniyol Caddesi No:97 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rüştü Eklioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rüştü Eklioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rüştü Eklioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rüştü Eklioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Rüştü Eklioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rüştü Eklioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rüştü Eklioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rüştü Eklioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Rüştü Eklioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konya bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları