li...s
Rüştü beye ani gelişen diş sıkıntım sonucu randevusuz ve bilinçsiz bir şekilde hastanenin danışma bölümündeki arkadaşların yönlendirmesi sonucu spontene bir şekilde randevusunu aldım .İlk muayenem olması sebebi ile tedirginlik ve nasıl neden gibi sorularla tanıştık. Fakat kendileri ilk andan itibaren o kadar kibar, o denli hastasını rahatlatan tedeviye enpoze eden bir tavırla davrandı ki inanın aklımdaki tüm soru işaretleri ilk saniyeden itibaren kafamdan yok oldu. Ve çok doğru bir hekimle karşılaşığımı hissetim dolgumu hiçbir sıkıntı yaşamaksızın harkulade bir şekilde en sıka zamanda bitirdi .Karşılıklı fırakanslarımızın tutması sebebi ile şu an tüm üst diş protezlerimi kendisine yaptırıyorum .Rüştü bey mesleğinize vermiş olduğunuz özen titizlik hastalaraınıza karşı olan tavır ve tutum için sonsuz teşşekürler.
Rüştü Karaoğlan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rüştü Karaoğlan, Diş Hekimi.
Rüştü Karaoğlan adresi nerede?Rüştü Karaoğlan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rüştü Karaoğlan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rüştü Karaoğlan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rüştü Karaoğlan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rüştü Karaoğlan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rüştü Karaoğlan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rüştü Karaoğlan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Rüştü Karaoğlan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri