İnsan biyolojik-psikolojik-sosyal bir varlık olduğundan, danışanlarıma bütüncül bir değerlendirme ve eklektik bir perspektifle yaklaşmaktayım. Evrensel etik değerler, tecrübelerim ve aldığım eğitimler yol haritamdır.
Cinsel Terapi
f....d
Babamın vefatıyla tetiklenen depresyon nedeniyle Rüveyda Hanıma ulaştım. Kendisi bdt terapisi uygulayarak kaybımı kabul etmemi ve üzüntümü yaşamamı sağladı. Babamın ani kaybını aslında kabullenemediğimi anladım. Bir aydır seanslara devam ediyoruz ve onun sayesinde toparlanmaya başladım. Bu vesileyle de kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi samimi, gerçekçi, güler yüzlü ve tanıyabileceğiniz en güvenilir insanlardan biri olacağına eminim. Kesinlikle tavsiye ederim.
h....g
Evliliğimdeki sorunlarımdan dolayı danışanı oldum. Psikolojik durumumun artık sosyal ve fiziksel etkilerini görüyordum. Başlangıçta bireysel başladığımız görüşmelere çift olarak devam ediyoruz. Eşimle iletişimimizin olumlu yönde etkilendiğini söyleyebilirim. Kendisine teşekkür ederim.
e....r
Rüveyda hanıma kızımla yaşadığım problemler için gittim. Problemlerin temelinde aslında nelerin olduğunu görmemi sağladı. 3 aydır görüşmelere devam ediyorum. Ben ve kızım çok memnunuz, artık kavga gürültü kalmadı. Kendisine çok teşekkür ederim. Tabiki tavsiye ediyorum, mutlaka sıkıntılar birikmeden kendisine başvurmaktan çekinmeyin. Kendisi çol güler yüzlü ve işinin ehli bir danışmandır.
r....e
Rüveyda Hanıma eşimin ailesi ile olan problemler için başvurdum. 4. seansı gerçekleiştirdik. Kendisi çözüm odaklı ve pozitif bakışaçısına sahip bir danışman. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben kendisinden çok memnunum ve görüşmelerimize devam ediyoruz. Kaygılarım ve tartışmalarımız azaldı, keşke daha önceden kendisine ulaşsaydım.
s....d
İhanet nedeniyle Rüveyda Hanıma gittim. Yoğun üzüntü ve depresyon belirtilerim vardı. Sorgulamalar ve değersizlik hislerimi nasıl yöneteceğim konusunda kendisinden yardım aldım. Hala devam etmekteyim seanslara. Kendisiyle tanıştığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Sıkıntılarınızda hiç düşünmeden kendisine başvurabilirsiniz. Mutlaka bir çıkış yolu bulacaktır.
g....k
Ben ailemle olan sıkıntılarım için, arkadaşımın yönlendirmesiyle Rüveyda Hanıma gittim. Sorunların kaynağının aslında, ailesel olarak iletişim bozukluğu olduğunu bu sebeple de ebeveynleriminde seanslara katılması gerektiğini, bütünsel bir çerçeve ile ele alınması için aile olarak seanslara iştirak ettik. Ve tabi ki sonuç mükemmel :) Arkadaşım vesilesiyle kendisini buldum ve kendisine minnettarım, Çok teşekkür ederim.
ay...k
Rüveyda Hanım işini gerçekten çok iyi yapan bir danışman. Boşanma sürecimde yaşadığım duygusal sorunları aşmam konusunda bana çok yardımcı oldu. Kendisini tanıdığıma çok memnunum. Tavsiye ederim
Aldığım hizmetten gayet memnun kaldım.Sıcakkanlı ve anlayışlı, sıkıntım olduğunda yanımda oldu.Kendisini referans alıp gittim.Kendimi daha rahat ifade edebileceğim sıcak bir ortam oluştu. Konuşma tarzı bana yönelikti,kendimi rahat hissetmemi sağladı.
Ergenlik dönemlerinde sorun yaşayan ailemle ilgili sorunları çözebilmek için Rüveyda hanımla iletişime geçtim öncelikle bir danışman olarak kaliteli bir eğitim aldığını düşünüyorum ve Güler yüZüyle bu zorlu süreci atlatmamıza yardımcı olmuştur. Sevgili hocama emeğinden dolayı çok teşekkür ediyorum
gü...l
Rüveyde hanımla boşanma sürecimde iletişime geçtim. Güler yüzü ve sempatik davranışlarıyla sıkıntılı süreçlerimi çok daha rahat atlattım. Mesleğinin ehli olup bir danışman olarak oldukça kendisini başarılı buluyorum. Gerek bilimsel olarak gerekse hayatın içinden edinilen tecrübeleriyle en karmaşık hallerimi çözüme ulaştırdığı için kendisine minnettarım. Başarılarının devamını dilerim.
Rüveyda Durmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rüveyda Durmuş, Aile Danışmanlığı. Size Rüveyda Durmuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, EMDR Terapi, Bireysel Danışmanlık, Aile Danışmanlığı Randevusu, Randevu, Online Terapi, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Rüveyda Durmuş adresi nerede?Rüveyda Durmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gökalp mah. 42/2 sk. No:2 Zeytinburnu İstanbul
- İstanbul
- Milliyetçi sk. No:17 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rüveyda Durmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rüveyda Durmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rüveyda Durmuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rüveyda Durmuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Rüveyda Durmuş hangi dilleri konuşuyor?Rüveyda Durmuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rüveyda Durmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rüveyda Durmuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rüveyda Durmuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rüveyda Durmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Rüveyda Durmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rüveyda Durmuş hangi sigortaları kabul ediyor?Rüveyda Durmuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.