Çocuk ve ergen danışmanlığı hizmetlerimizin içerisinde genellikle bilişsel davranışçı oyun terapileri, davranış bozuklukları, kardeş kıskançlığı, iletişim problemleri, fobi ve tikler, öğrenme güçlüğü, uyku problemleri, boşanma ve ölüm gibi nedenlere bağlı gelişen travmatik sorunlar, dikkat eksikliği, internet ve oyun bağımlılıkları, öfke problemleri ve sınav kaygısı gibi bir çok konuda psikolojik danışmanlık ve terapi hizmetleri vermekteyim. Bu konularda çocuklara uygulanacak testler arasında; Bender–Gestalt Testi, Gesell Gelişim Testi, Okula Hazırlık Değerlendirme Testi, Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT), Louisa Duss Psikanalitik Hikayeler Testi, Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi, Koppitz İnsan Çizim Testi, Ankara Gelişim Envanteri, Sınav Kaygısı Ölçeği, Beier Cümle Tamamlama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi ve Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği (WISC-R) gibi testlerin tümünü uygulayabilecek eğitimleri tamamlayarak deneyimlerimi artırdım.
Yetişkin, aile ve çiftlere ise bilişsel davranışçı terapi ekolünde yer alan yöntemleri kullanarak takıntı, panik atak, fobi, kaygı bozuklukları, depresyon, kişilik bozuklukları, travma sonrası stres bozuklukları, evlilik ve ilişki problemleri, boşanma danışmanlığı, cinsel problemler ve öfke kontrolü gibi bir çok problemin çözümü için psikolojik danışmanlık ve terapi hizmetleri vermekteyim. Yetişkinlere yönelik teşhis ve tedavi amaçlı uygulanan testler içerisinde ise Tematik Algı Testi (TAT), Mürekkep Testi (RORSCHACH), Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), Beck Anksiyete ve Beck Depresyon Ölçeği, SCL 90-R Ruhsal Belirti Tarama Listesi gibi bir çok testin eğitimini ve uzmanlığını tamamladım.
- Vajinismus
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
a....y
Sıkıntılarımı rahatça anlattım; Rüya hoca daha fazlasını gördü Henüz ilk görüşmemiz ama; eminim büyük katkıları olacak…
• Rüya Süllü Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
ha...e
Rüya hanım keşke çok daha önce gelseydim diyebileceginiz bir psikoloğ, ben öyle diyorum keşke daha önce gelsem keşke daha önce başka psikoloğla zaman kaybetmeseydim...
Rüya hoca alanında en iyilerinden başka şehirlerde de psikoloğa gitmiş bir insan olarak söylüyorum rüya hocam benim şansım oldu seansa başladığımdan beri çok ilerleme kaydettim sadece işimi yapıp geçeyim diyen bir psikoloğ değil aynı zamanda çok iyi bir insan size güven veren bir yapısı var hassas ve vicdanlı bir insan ve inanılmaz profesyonel... söyleyecek çok güzel şeylerim var o çok iyi bir psikoloğ harika bir insan bana çok iyi geldi iyi ki geldim iyi ki sizi tanıdım rüya hocam iyi ki varsınız• Rüya Süllü Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
a....n
Rüya Hocam ile aile dostumuzun tavsiyesi üzerine iletişime geçtik. Daha ilk gün telefonda bıle oğlumun sıkıntısını özetlerken gösterilen sıcaklıkla her gittiğimizde aldığımız sıcaklık asla değişmedi. 8 yasında oğlumun okulda uğradığı akran zorbalığı ve yaşadığı psikolojik etkıleri bizi çok üzüp çaresiz bırakmıştı.Anne baba olarak fazlasıyla bize ayırdığı vakitler çok kıymetli. Rüya hocamın müthiş enerjisi hepimize çok iyi geldi. Yönlendirmeleriyle oğlumuz çok daha sakinleyip yaşadığı kötü dönemleri hafifletmeye başladı.Sadece oğlumuzun değil evimizin "oyun ablası, Rüya ablası" Oldu.
• Rüya Süllü Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri •
Rüya hocam kadar anlayışlı isini özveriyle yapan hastasının her türlü yanında olan bir psikolog tanımadim. Hastasını an be an takip edip Her türlü ilgi ve fedakarlığı gösteriyor. Herkese büyük bir içtenlikle tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
d....y
İyi hissetmediğim bir dönemde destek almak için başvurdum. Tavsiye edildi. 1 yıl gittim. Seansların faydasını gördüm. Ara ara gitmeye devam ediyorum. Farkındalığım arttı. Önemli kararlar alabildim. Rüya Hanım cana yakın bir uzman. Hem yönlendiriyor hem de düşünmenizi sağlıyor. Kendimi yanında rahat hissediyorum. Memnunum kendisinden.
h....k
Bireysel terapi için öneri üzerine başvurdum. Seanslar bana çok iyi geliyor. Çok memnunum kendisinden. İşine kendisini tamamen adamış. Danışanı için elinden geleni yapıyor. Profesyonel bir uzman. Kendisi hayatıma dahil oldu. Ben memnunum.
d....)
Biz çok memnunuz. Oğlum için başvurdum. Çocukların dilinden anlıyor. Ben de seans alıyorum. Beni çok iyi anlıyor. 4 seanstır birlikteyiz. Çocuğumun okula uyum sıkıntısı vardı. Bize verdiği komutlar ile daha da iyi olacağız. Seanslarımız güzel geçiyor. Allah razı olsun kendisinden. Birçok uzmana gittim fayda göremedim. Ama kendisi farklı ve fayda görmeye başladık. Herkese tavsiye ederim.
Y
y....b
Depresyondaydım. İçinden çıkamadığım konular vardı. Bu sebepten dolayı kendisine gittim. Çok iyi ve ilgili bir uzman. Nokta atışı yapıyor. Tavsiyeleri yerinde. Güler yüzlü bir uzman. Danışanlarına değer vererek yardımcı oluyor. Seansların faydasını görmeye başladım. Memnunum kendisinden.
ha...a
Rüya Hanım oldukça yardımcı oldu. Seans sonrasında kendimi daha iyi hissetmeye başladım.
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
Anksiyete şikayetiyle ulaştım Rüya Hanım'a. Yaklaşık 2 senedir devam ediyorum. Farkettiğim ya da farketmediğim bir sürü konuda yaşam standartlarımı çok yükseltti. Farkındalığımı arttırdı. Rüya Hanım çok sıcakkanlı ve anlayışlı bir uzman. Kendinizi çok rahat hissediyorsunuz ve sorunları rahatlıkla konuşabiliyorsunuz.
Rüya Süllü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rüya Süllü, Psikoloji. Size Rüya Süllü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Ağaç Testi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Danışmanlığı, Aile Dizimi, Aile İçi İletişim Sorunları, Aile Terapisi, Alexander Pratik Yetenek Testi, Alzheimer Testi.
Rüya Süllü adresi nerede?Rüya Süllü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mah. Battal Aziz Sok. Barış Apt. No:1/12 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rüya Süllü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rüya Süllü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rüya Süllü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rüya Süllü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Rüya Süllü hangi dilleri konuşuyor?Rüya Süllü ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rüya Süllü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rüya Süllü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rüya Süllü hakkında ne düşünüyor?Toplam 308 hasta / danışan, Rüya Süllü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.