Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Aile Danışmanlığı Randevusu

Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

Uzman Klinik Psikolog ve Aile ve Çift Terapisti S. Ece Hürcan Tatar, Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden 2015 yılında mezun oldu. Lisans eğitimi sırasında Erasmus Öğrenci Değişim Programı ile Belçika, Thomas More University’de eğitim gördü. Lisans eğitimi boyunca İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Konsültasyon-Liyezon Psikiyatri Polikliniğinde, Hümanite Psikiyatri Tıp Merkezinde, Balıklı Rum Hastanesi Anatolia Kliniklerinde staj yaptı.
İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji tezli yüksek lisansını ”Ebeveynlik Stilleri ile Sosyal Fobi Arasındaki İlişkinin Temel Psikolojik İhtiyaçların Karşılanma Düzeyine Göre İncelenmesi” konu başlıklı tez çalışmasını tamamlayarak 2018 yılında uzmanlığını almıştır.
Uzmanlık eğitimi sırasında, Özel eğitim kurumlarında çalışmakla birlikte İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Uygulama Merkezinde 2 dönem boyunca süpervizyon eşliğinde danışan gördü ve Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesinde stajını tamamladı.
Yüksek lisans mezuniyetinin ardından Kocaeli'de bulunan çeşitli psikolojik danışmanlık merkezlerinde klinik psikolog olarak çalışmıştır. 2020'den bu yana kurucusu olduğu Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezinde ağırlıklı olarak yetişkin bireyler, aile ve çiftler ile çalışmalarını online ve yüzyüze olarak sürdürmektedir.

Yrd.Doç.Dr Murat Dokur’dan European Family Therapy Association (EFTA-TIC) onaylı 5 yıl süren 700 saatlik “Aile ve Çift Terapisi” eğitimini 2022’de tamamlamıştır. Hakan Kızıltan’dan Psikodinamik Psikoterapide Temel ve İleri Düzey Eğitimini tamamlamış, grup süpervizyonuna katılmıştır. 2021’den bu yana Dr.Alp Karaosmanoğlu’nun Şema Terapi grup süpervizyonuna devam etmekle birlikte Avrupa Akredite EMDR Terapisti Ahmet Cemil Ölçer’den bireysel süpervizyon almaktadır.

S. Ece Hürcan Tatar, EMDR Türkiye Derneği üyesidir.

Makaleler

Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Bireysel Terapi

Destek almaya çok karşı biri olarak başladım bu sürece.Gerek yok ben hallederim kendime yeterim diyordum ama şimdi iyi ki Ece Hanım la tanışmışım diyorum.Benim kendimde bile fark etmediğim düşünceleri mi davranışlarımı bana çok güzel bi dille açıkladı kendimi tanımamı sağladı.

Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Bireysel Terapi

Ece hanımla terapi sürecimiz hala devam ediyor kısa zamanda yaşadığım şeylere rağmen tedavi yöntemleriyle kolaylıkla atlatabiliyorum

Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Bireysel Terapi

Ece Hanımla arkadaşımın tavsiyesi üzerine terapi almaya başladım, birkaç psikolog ile deneyim yaşamış biri olarak kesinlikle bana en fazla olumlu gelişme yaşatan kişi oldu. Hayatımın çıkmaz noktada sandığım yerlerde aslında nasıl yaklaşmam ile ilgili farkındalığımı arttırarak pozitif bakmamı sağladı. Emdr uygulaması ile konusu bile geçince benim modumu çok düşüren anılar artık normal birer yaşanmışlığa döndü.

Y
Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Psikoloji Randevusu

Ece hanım ile terapi sürecimiz yaklaşık 6 aydır devam ediyor. Kendisiyle tanışmadan önce yaşadığım olumsuz tecrübeleri de düşünerek iyi ki tanışmışım diyebiliyorum. Bu süreçte kendisinin profesyonelliği, üslubu ve samimiyetiyle kısa bir sürede kendimde olumlu değişimler gözlemlemeye başladım ve terapi benim için çok daha keyifli bir hale geldi. Destek almayı düşünen ve iyi bir psikolog arayışında olan herkese kendisiyle görüşmeyi tavsiye ederim.

Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi EMDR Terapi

Kendimi kötü ve yetersiz hissettiğim bir dönemde Ece Hanımla tanıştım. Çok samimi, çok içten geldiği için kendimi filtresiz bir şekilde anlatabiliyorum. EMDR yöntemiyle hayatımda sürekli beni kötü hissettiren anıları azaltarak hayatımı konforlu hale getirmemi sağladı. Seanslara çekinerek değil keyifle gidiyorum. Bu hayattan keyif almaya başladıysam en büyük pay Ece Hanım'ın :) Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Bireysel Terapi

Ece hanimla kafamda takınti yaptigim, günlük hayatimi etkileyen bazi konular üzerine calisiyoruz. Olaylara tarafsiz bakıp beni dogru sekilde yonlendirmesi hayatimda olumlu değişikliklere vesile oldu.

Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Randevu

Hayatımın çok kötü geçtiği bir dönemde bir psikologla görüşmem gerektiğini düşündüm ve araştırmalarım üzerine Ece hanımdan randevu almaya karar verdim ve ilk randevudan beri psikolojik çok fazla yol kat ettiğimi düşünüyorum. Merkeze gittiğimdeki güler yüzle sıcak bir karşılama yapması , ses tonunun rahatlığı , seanslarda özenle ve dikkatle dinleyip eleştirel hiçbir ifade ya da kelimeler kullanmaması hepsi randevuların iyi gitmesinde büyük bir etken. Ayrıca sorunlara yönelik yapılan terapiler kaygılarımı azaltmama , hayata daha pozitif bir şekilde yaklaşmama büyük bir katkı sağladı.İki seanstır yaptığımız emdr terapisi ile de bana kötü hissettiren anılarım artık etkisini kaybetti.Ece hanımdan gönül rahatlığı ile randevu alabilirsiniz.

Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Bireysel Danışmanlık

Ece hanım ile yaklaşık 3 aydır devam eden bir tedavi sürecim var.İyi ki Ece hanımı tanımışım.Bu 3 ayda bana çok yardımcı oldu.Sanki bir profesyonel ile değilde arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissettirdi.Hiç yargılamayan,güler yüzlü,hiç düşünemeyeceğiniz şekilde sorunlara dokunan bir profesyonel.Artık seans günlerini sabırsızlıkla bekliyorum ve her geçen gün daha iyi ve güçlü hissediyorum.

Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Aile Danışmanlığı Randevusu

Evli çiftlerin sorunlarına tarafsız olarak yaklaşıyor. Ve direk sorun üzerine odaklanıp sizi o sorunla yüzleştiriyor. Farkındalığınızın arması ve sorunlarınız ile yüzleşmeye hazır iseniz tavsiye ederim

Konum: Hür Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Psikoloji Randevusu

Kaç psikolog değiştirdim ama Ece Hanım daha kapıdan girdiğimde bile zerafeti ılımlılığı bakış açısı ses tonu ile farkını hissettirdi bana ..Beni anladığını gerçekten benim iyi hissetmemi sağlamaya çalışması o kadar güzel ki.Emdr tedavisi ilk sefer de etkisini gösterdi.Nefes aldırmayan kötü anılar şu an sadece bir anı sayesindeİyi ki Allah karşıma çıkarmış onu diyorum çok daha iyi hissediyorum