Eğitim Bilgileri:
1996-2004 Hacettepe Tıp Fakültesi (Türkçe Tıp) (Tıp Doktoru)
2006-2011 Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi AD (Uzm. Hekim)

Çalışılan Kurumlar:
2005-2006 İstanbul Beykoz Nurullah Baldöktü SO (Pratisyen Hekim)
2012-2014 Malatya Devlet Hastanesi (Göğüs Cerrahisi Uzmanı)
2014-2015 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi AD (Yrd. Doç. Dr.)
2015- Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi EAH (Op. Dr.)

Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı

Akciğer Biyopsisi

Akciğer Cerrahisi +72 daha fazla

Akciğer Transplantasyonu

Akciğer Ve Plevra Biyopsisi

Anterior Mediastinotomi

Sanatoryum Cad., Keçiören

Konum: Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Akciğer Cerrahisi

25.11.2022 tarihinde babamın akciğer ameliyatini yapmış olduğuz Allah sizden bin kere razı olsun yapmış olduğumuz ameliyat.ilgi.alaka hasta takibi olsun çok memnun kaldık rabbim bizi ve bizim gibi hastalıklari önce Allah'tan sonra sizin sayenizde başarılarınızdan memnun olduk. Bizim gibi bu şekilde ki tüm hastalara tavsiyemsizi tekrardan önce Allah'tan sonra sizden şifami buldum.sagolun var olun saygılarımla değerli. Ş. Mustafa Deringoz hocam..

Bir ay önce hemo-pnömotoraks geçirdim ve acil olarak ameliyat geçirdim.Hocam sayesinde kapalı ameliyatım gayet başarılı geçti ve 2 gün sonra taburcu oldum.Hocama ulaşmak biraz zor sürekli bi yerlere koşturuyor ama insani ilişkileri gayet samimi.

Profili düzenle veya yönet