Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Kapatma Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Ankara VM Medikal Park
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Ankara VM Medikal Park
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Ankara VM Medikal Park
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Tonometri
Trifokal Göz İçi Lensleri
Çocuk Göz Muayenesi
on....
Göz kontrollerim çok uzun yıllar Semih Hocam tarafından yapıldı ve en son olarak da hem ben hem de eşim Lazer ile gözlükten kurtulma sürecimizi tamamladık. 4.5 derece astiğmat ile girdiğim operasyonun sonucunda çok şükür gözlüklerimden kurtuldum. Gece araba sürme durumum çok rahatladı. Operasyon sonrası da çok rahat geçti, her hangi bir ağrı sızı yaşamadan günlük rutinlerime devam ettim. Semih Hoca'nın karakterini, yaklaşımını anlatmaya zaten gerek yok, her şey için teşekkür ederiz kendisine.
at...n
Dün itibariyle Lasik ameliyatı gerçekleştirdi kendisi, süreci çok şeffaf aktardı ve akabinde ameliyatımızda güzel geçti.Gözlerinizi Semih Hoca'ya rahatlıkla emanet edebilirsiniz.Teşekkürler
en...
Lazer operasyonu için doktoruma baş vurdum sürecin başından sonuna kadar her türlü desteği verdi
d....b
İleri derece miyop ve eşlik eden astigmatım vardı. Hocam şazer ameliyatı önerdi şuanda çok çok daha iyiyim. Ameliyattan hemen sonra çok fark etti diyebilirim. Kendisine çok teşekkür ediyorum
a....e
Lazer Operasyonu öncesi ve sonrası tüm sorularımı yanıtlayan, bilgisi ve tecrübesiyle güven veren, tüm samimiyetiyle elinden gelenin en iyisini yaparak 17 yıldır kullandığım gözlüğümden kurtulmamı sağladı.Ayrıntılı muayenesiyle her şeyi tek tek inceleyen, aynı zamanda güleryüzü ve samimiyetiyle tam bir beyefendi kendisi. İyi ki Rize’den kalkıp Semih Bey’e gelmişim. Gözlük kullanan herkese tavsiyemdir gözünüzü Dr. Semih Bey' e emanet edin.
en...z
20 li yaşlarımda her iki gözümden keratakonus tedavisi olmuştum hep aklımdaydı bir gün yorum yazayım diye kısmet bu güneymiş her şey için çok teşekkür ederim ... şuan 32 yaşımdayım yaşam kalitem değişti ... her şey gönlünüzce olsun bir gün denk gelirse ziyarete geleceğim...
ce...k
Kızımın ilk göz muayenesinde tanıştık çok şanslıyız iyi ki tanıştık gözüm kapalı herkese öneriyorum ailecek kendisine muayene oluyoruz .Her anlamda dört dörtlük olur mu bir doktor derdim ama oluyormuş.
ms...ş
Kızımızın goz kontrolleri icin Semih Beye gidiyoriz. Kendisinin cocuklarla iletisimi yaklasimi cok guzel. Her seyi detayli acikliyor sizin bir sey sormaniza gerek kalmiyor :)
g....b
14 aylık bebeğimiz için göz muanesine gittik. Bebeğimiz 2 ay önce inmemiş testis ameliyati olduğu için muane ve kontrollerde çok tedirgin oluyor ve ağlıyordu. Bu yüzden hastaneye gitme konusunda biraz tedirgindik.Ama Semih hoca, odasına girdiğimiz andan itibaren güler yüzü , bebeğimizle iletişimi ve bebeğimize olan müthiş yaklaşımı sayesinde çok güzel bir muane süreci geçirdik ve odadan gülerek ayrıldık. Bütün sorularımızı tek tek cevapladı ve tekrar tekrar kontrol etti gönlümüz rahat odasından ayrıldık. Gerçekten birkez daha teşekkür ederiz iyiki varsınız.
s....k
Dr. Semih Bey, benim lazer ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ilgi ve alakası ve açıklamaları çok profesyonel. Ameliyatta hiç ağrı duymadım. Çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasında takibi, tedavi sürecide gayet başarılı oldu. Görmenin ve gözlüklerden kurtulmanın sevincini yaşıyorum. Kendisine ve ekibine çok minnettarım. Allah böyle hekimleri başımızdan eksik etmesin. Çok teşekkürler
S. Semih Aydoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?S. Semih Aydoğan, Göz Hastalıkları. Size S. Semih Aydoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Blefaroplasti, Tonometri, Intraoküler Basınç Ölçümü.
S. Semih Aydoğan adresi nerede?S. Semih Aydoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kalaba Mahallesi, 30. Sokak, 06120 Keçiören/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan S. Semih Aydoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda S. Semih Aydoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda S. Semih Aydoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?S. Semih Aydoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
S. Semih Aydoğan hangi dilleri konuşuyor?S. Semih Aydoğan ile İngilizce, Almanca, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
S. Semih Aydoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?S. Semih Aydoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan S. Semih Aydoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar S. Semih Aydoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, S. Semih Aydoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları