Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)

Ana(Antinükleer Antikor)

Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru) +3 daha fazla

Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)

Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)

Crp(C-Reaktif Protein Testi)

C

Bu gün hayatimin en şanslı günüydü çünkü rabbim yolumu sule hocama çıkardı iyiki çıkardı en ümitsiz animda sansimi denemek istedim ve içeri girdim asker esiyim ve esim yanimda değil görevinden dolayı 3 ay sonra verilen randevuya sule hocam hemen bugün bakti muayyen etti beni. çok ilgili tatli dilli hocam iyiki varsınız iyiki sizin hastanizim bu günü hiç unutmayacağım tahlil sonuclarini bekliyoruz daha henuz teshis konulmadi bilgilendimek icin soyluyorum ama sule hocam sagolsun cok ilgiliydi
sibel kadayifcilar hocamada coookk teşekkür ederim o vesile oldu.

Şule hocam sayenizde çok rahat bir dönem geçiriyorum. Hastaya yaklaşımınız candan ve dostça . Allah size sağlıklar versin biz hastalarınızı doktordur bırakmasın. 8 senedir hastanızım ve çok memnunum. Saygılar . Muazzez özgizep

C

Bir çok kişiden sonra ulaştığım en son nokta. Muhteşem ilgili ve son derece iyi bir hekim. Onun hastası olarak kendimi çok güvende hissediyorum.

Ş
Telefon numarası doğrulandı

son derece kibar, ilgili ve titiz bir hoca. asistanlarınca detaylı hikaye dinleme,ardından muayene ve dikkatli tetkikleriyle ,insanı psikolojik olarak da rahatlatıyor. emin ellerde hissediyorsunuz.teşekkürler ve saygılar sayın hocama

çok iyi bilgili ilgili bir doktor.allah yolunu açık etsin

Y

ŞULE HOCAM, PROF. DR. MERAL ÇALGÜNERİ HOCANIN YETİŞTİRDİĞİ İLGİLİ, BİLGİLİ, HASTAYA DEĞER VEREN VE HER HASTASINI ÇOK YÖNLÜ VE DETAYLI BİR BİÇİMDE DEĞERLENDİREN İYİ BİR KLİNİSYEN VE DEĞERLİ BİR HEKİMDİR. KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYOR, MESLEĞİNDE BAŞARILAR, SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR ÖMÜR DİLİYORUM.