Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
ben mardin midyattan kasım doğanın babası benim çocuğum yirmi dört gunlukiken fırat hastanesine goturdum ongun içinde hastalığa teşis koydu onden çok memnunum one hayatınde başarıler dilerim saygı ve sevgilerimi sunarım
L
le...a
Telefon numarası doğrulandı
hocam ben sizin hasatanızım iyiki sizi tanımışım sizi çoooooooooooooooooook seviyorum siz o hastaneden gitseniz ben bidaha hastaneye gitmem sizin için tedavi oluyorum ben sizin kadar iyi bir doktor görmedim hastanız leyla akgündüz
ha...ı
Telefon numarası doğrulandı
o çok özel ve çok iyi bi,r doktor onu bütün hastaları çok seviyo
Saadet Akarsu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saadet Akarsu, Çocuk Hematolojisi.
Saadet Akarsu adresi nerede?Saadet Akarsu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mah. Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saadet Akarsu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saadet Akarsu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saadet Akarsu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saadet Akarsu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saadet Akarsu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saadet Akarsu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Saadet Akarsu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar