Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Yenidoğan Mah. Mimar Sinan Cad. No:25, Kırıkkale
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mu...e
Gördüğüm tedaviden, diplerinden çok memnunum.Takıldıktan sonra birkaç küçük değme yaptı, bulantı nedeniyle üst damağımızda
C
ce...k
Ankaradan bir tavsiye üzerine babamı götürdüm.Herşeyden önce kibar,nazik dünya tatlısı bir insan işininde üst seviyesinde bütün Kırıkkale halkına tavsiye ederim.Bence Kırıkkale böyle bir doktora sahip olduğu için çok şanslı.
Saadet Atsü Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saadet Atsü Sağlam, Protetik Diş Tedavisi.
Saadet Atsü Sağlam adresi nerede?Saadet Atsü Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Mimar Sinan Cad. No:25 Kırıkkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saadet Atsü Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saadet Atsü Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saadet Atsü Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saadet Atsü Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saadet Atsü Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saadet Atsü Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Saadet Atsü Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar