me...n
Apandist olan oğlum 3 gün hastane hastane dolaştı. Bir akrabamızın ısrarıyla Dr.sadettin beye getirdik. Doktor bey muayene etti ve Ultrason raporlarının aksine apandisit olduğunu söyledi ve hemen ameliyata aldı. 36 saat sonra da taburcu etti. Çok şükür hiç bir problem yaşamadık. her kese taviye ediyorum...
bu...a
yillar once adana numune hastanesindeyken gitmistim 12 yasindaydim simdi ise 18 basur hastaligim vardi kendisi cok iyi ilgilendi ve yazdigi ilaclardan sonra bir daha cok rahatsizlik cekmedim cok iyi tam bir uzm doktor allah kendisinede saglik sihhat versin milletin basindan eksik etmesin aslinda simdi gorsem tanimam bile ama unutulmuyormus iste o zaman cok korkmustum..
Saadettin Güney isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saadettin Güney, Çocuk Cerrahisi.
Saadettin Güney adresi nerede?Saadettin Güney şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulus Mah. Hastane Cad. Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saadettin Güney isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saadettin Güney online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saadettin Güney isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saadettin Güney bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saadettin Güney ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saadettin Güney hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Saadettin Güney hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları