ha...r
uzun zamandir cektigim agrilarimin ve sikintilarimin artik kroniklestigini ve tanisinin olmadigini dusunurken, bilgisi, konuya hakimiyeti, sakinligi ve zekasi ile bende hayranlik uyandiran bir hekim. Uyguladigi tedavi ile su anda bir sikayetim yok, kendisine buradan da ayrica tesekkur ederim.
oz...r
SALIHLI de tanidigim en bilgili dahiliye uzmaniydi kendisi, SALIHLI sizi cok ariyor doktor hanim...
de...r
Herkese tavsiye ediyorum, mukemmel birdoktor.
is...n
02.04.2011 Tarihinde Salihli Özel medigüven hastanesinde tanışdığım dr.Saba Mukaddes Saygılı hanımefendiye teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Kız kardeşimin tedavi sürecinde acil servisten yoğun bakım ünitesine ve oradan taburcu olana dek göstermiş oldukları her türlü fedakarlık ve yaklaşımlarından dolayı kendilerine, kıymetli eşi dr. beyefendiye ve tüm çalışanlarına minnetlerimi belirtirim.
Saba Mukaddes Acarbay Saygılı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saba Mukaddes Acarbay Saygılı, İç Hastalıkları.
Saba Mukaddes Acarbay Saygılı adresi nerede?Saba Mukaddes Acarbay Saygılı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşiti Mahallesi 20. Şanlıurfa Caddesi No:2 Kızıltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saba Mukaddes Acarbay Saygılı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saba Mukaddes Acarbay Saygılı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saba Mukaddes Acarbay Saygılı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saba Mukaddes Acarbay Saygılı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saba Mukaddes Acarbay Saygılı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saba Mukaddes Acarbay Saygılı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Saba Mukaddes Acarbay Saygılı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kızıltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kızıltepe bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları