Dr. Öğr. Üyesi
Neonatoloji
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Sur 1 adres
g....g
21.04.2018 tarihinde 27 haftalık, 25 haftaya uyumlu Nefes'im dünyaya geldi. 93 gün yoğun bakımda kaldı. Yatıp kalkıp dua ettiğim, önce ALLAH'ın izni sonra Sabahattin hocamın sihirli elleriyle kızım hayata tutundu. Değerli hocamizin bir sözü hâlâ kulaklarımda. "Buradaki bebekler sizin çocuklarınız ama benim evlatlarım" Evet hocam. Baba şefkatiyle yaklaştınız bebeklerinize. Baba sevgisiyle sevdiniz. Biz de sizi çoook sevdik. Size ilk yorumu yazmış olmak beni üzmüş olsa da biliyorum ki size dua eden binlerce bebeğinizin biyolojik ailesi var. "Bu dünyadaki tek şansın nedir?" diye sorsalar Nefes'imi sizin gibi bir doktorun ellerine teslim etmiş olmak derim; diyorum da. Nefes için "çok fena olacak bu annesi " demiştiniz. Evet hocam Nefes çok fena bir cimcime oldu çok şükür. Pandemi süreci biter bitmez Sabahattin babasının elini öpmeye gelecek inşallah. Ve siz hocam iyi ki varsınız. Ayağınız taşa değmesin. Sonsuz saygı ve hürmetlerimizle. Sağlıcakla kalın.
Sabahattin Ertuğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabahattin Ertuğrul, Neonatoloji, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Sabahattin Ertuğrul adresi nerede?Sabahattin Ertuğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıtılbıl Mahallesi Dicle Üniversitesi Sur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabahattin Ertuğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabahattin Ertuğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabahattin Ertuğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabahattin Ertuğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabahattin Ertuğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabahattin Ertuğrul hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sabahattin Ertuğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.