Herhangi bir hizmet eklenmemiş

I
Konum: başka bir yer Diğer

03.09.2024 tarihinde Adana Seyhan Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları bölümünde Şaban Can isimli doktora alerji hapımın raporunu yazdırmak için muayene oldum ve kendisi tüm titizliği ile ilaç raporunu yazıp beni yollamak yerine solunum testi ve akciğer röntgeni istedikten sonra, steteskop ile muayene etti. Ve 27 yıldır hiçbir doktorun anlamadığı, doğuştan olan hastalığımın tanısını koydu. O hastalık kalp kaçakçığı eksikliğiydi ve aort damarım 5.1 mm ile ameliyatlık duruma gelmişti. Kardiyoloji bölümüne acil yönlendirdi ve bizzat tanıdık doktorlarına telefon açtı. Şaban Can bey benim hayatımı kurtardı. Şimdi ameliyat oldum ve sağlığıma kavuştum. Kendisi beni muayene edip bu tanıyı yapmasaydı çok kötü durumlar yaşanabilirdi.

Konum: Adana Prof.Dr. Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi muayene

Şaban hocam kendi dalında bir numaralı hekim,bir yıldır devam eden rahatsızlığımı teşhis edip gerekli ilacı kullandıktan sonra bitiren aynı zamanda hastayı bilgirendirip yapılması gerekenleri en iyi şekilde söyler,hekim kadar iyi bir öğretmendir hocam

kendi branşında 1 numara mütevazi dürüst çalışkan ve samimi doktor-hasta ilişkilerinde arkadaş canlısı biri işinin ehli anında ve isabetli teşhis ve tedavi önerme bilgi ve becerisine sahip. kendisine candanteşekkür ederim.

Y

1999 başlamıştı hastalığım askerden gelince adana göğüs hastalıkları hastenesine gitmiştim uzman doktor şaban can hocayı tafsiye etmişlerdi tafsiye ettiği ilaçlardan kulanıyorum çok memnunum