Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Nefes Terapisi
Psk. Dan. Sabana Feyzoğlu
Psikolojik Danışman Sabana Feyzoğlu aynı zamanda Lisanslı Tenis oyuncusudur. Sporcularda mental süreç yönetimi ve nefes konusunda da destek vermektedir.
Bunun yanı sıra Sabana Feyzoğlu sorun odaklı değil daima işlevsellik ve çözüm odaklı olmayı çalışma prensibi olarak belirtmiştir.
Lisans ve Çalışma süresince çeşitli psikolojik test ve psikoterapi eğitimleri almıştır;
• Bilişsel-Davranışçı Terapi Eğitimi – Prof.Dr. Hakan Türkçapar
• EMDR Terapi Eğitimi -Pozitif Psikoloji Akademisi,
• Resim Çizme Testleri
• Cümle Tamamlama Testi (Beier)
•Ennegram- İsmail Acarkan
•Sağlıklı Beslenme Koçluğu- Altınbaş Üniversitesi.
• Mizaç Eğitimi - Dr. Farzaneh
e....e
Kendisinden çok memnunum. İlk psikoloğum. 1 senedir Sabana Hanım ile görüşüyorum. Her şey benim için çok olumlu ilerliyor. Sınav stresi için başvurdum. Kendimde fark edemediğim şeyler vardı. Benim için neler uygundur cevaplarını alabilmek için bu yolda birlikte yürüdük. Sayesinde farkındalığım arttı. Kendimi daha iyi tanıyorum. Sabana Hanım çok samimi ve sıcak kanlı bir danışman. Güven veriyor bana.
s....ö
Anksiyete bozukluğu için gittim. 4 seans oldu. Tavsiye üzerine başvurdum. Seanslar başarılı. Ciddi bir gelişme var. Çok memnunum kendisinden. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Sağ olsun hemen destek oluyor.
s....)
Kızlarım için başvurdum. Psikolojik destek almak amacıyla. İhtiyaç halinde seanslara devam ediyoruz. Seanslardan iyi geçti. Özellikle küçük kızımda daha da olumlu sonuçlar aldık. Süreç güzel gidiyor. Sabana Hanım iyi bir danışman. Dışarılarına güven veriyor. Yaklaşımı güzel. Samimi bir danışman. Kızlarımla güzel bağ kuruyor ve süreci takip ediyor. Genel olarak memnunuz. Kızlarımda kendisini seviyor.
f....o
Sabana Hanım'dan çok memnunum. Pozitif bir uzman. Sunduğu hizmetin karşılığını aldım. Psikolojik destek amacıyla başvurdum. Seansların bana faydası oldu. 10-15 seans aldım. Sürecim bitti. İhtiyaç halinde tekrar tercih edeceğim bir uzman.
c....ç
Sınav döneminde başvurdum. 3-4 ay gittim. Sonra hayatımın gidişatı ile ilgili devam ettik. Çok memnun kaldım. Şu anda baya olumlu etkilerini görüyorum. Sabana Hanım gayet açık sözlü ve iyi bir dinleyici. Kişinin kendisini fark etmesini sağlıyor. Danışanına farkındalık yaratıyor. Sürecim bitti. Devam etmek istersem ara ara tekrar görüşeceğim.
d....)
Oğlum için başvurdum. Eşimden boşandım destek almak amacıyla gittik. 10-15 seans katıldık. Olumlu sonuçlar aldık. Ergenlik döneminde öfke patlamaları oluyordu. Derslerine adapte olamamıştı. Çocuğum şu an daha iyi. Ergenliği daha kolay atlatabiliyor. Ben de çocuğuma daha kolay yaklaşabiliyorum. Tıkandığım noktalarda Sabana Hanım'ı arıyorum, destek alıyorum. Danışanını takip ediyor, geri bildirim verip vazgeçmiyor. Çocuğumu ilk etapta zorla götürdüm ama kendisini sevdi. Derdini daha rahat anlatıyor. Genel olarak memnunum kendisinden. Şu an gitmiyoruz. Sorunlarımıza çözüm bulduk. Ama tekrar gitmem gerekirse kendisini tercih ederim.
t....v
Kişisel sebeplerden dolayı başvurdum. 8 aydır gidiyorum. Seanslar bende farkındalık yaratıyor. Sürecim olumlu ilerliyor. Kendimi iyi hissediyorum. Sabana Hanım çok sıcak kanlı, anlayışlı birisi. Mesleğinde başarılı. Empati yeteneğine sahip ve tavsiyeleri de iyi. Ben memnunum.
s....)
Oğlum için başvurdum. 15 seans oldu gideli. Seanslar olumlu ilerliyor. Sabana Hanım'ın yaklaşımı iyi. Mesleğinde başarılı. Oğlumun üzerinde etkisi görebiliyorum. Genel olarak memnunuz kendisinden.
Sabana Hanım'a daha önce giden bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Günlük hayatımda mutsuzdum, işlerimi yapmaktan isteksizdim ve ayrıca sırt ağrıları ve boyun ağrılarım artmıştı. Gittiğim doktorlar, bu durumun psikosomatik olduğunu ve psikolojik destek almamı önerdiler. Ben de yaptığım araştırmalar sonucunda Sabana Hanım'a ulaştım. Kendisi güler yüzlü ve gerçekçi yaklaşımlarıyla, asla para veya teknikten ibaret olmayan biri olarak, kapısından içeri girdiğiniz anda sizi anlaşıldığınızı hissettiren biri. Seans itibariyle hayatımda ve kendimde düzenlemeleri fark ettim. Kendisini ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.
h...
Tavsiye ile ulaştım. Kızımın (8 yaş) endişe ve korkuları vardı. Süreç şimdiye kadar çok başarılı, güzel ilerleme yakaladık. Uzmanımız pozitif, güler yüzlü. Gitmek istemeyen kızım şimdi sevinerek gidiyor. Kendini daha özgür ve güvende hissediyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Sabana Hanım'ı çok sevdik.
Sabana Feyzoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabana Feyzoğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sabana Feyzoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Aile Rehberliği, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Aile Terapisi, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi.
Sabana Feyzoğlu adresi nerede?Sabana Feyzoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mah. Berk Sk. No:1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabana Feyzoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sabana Feyzoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sabana Feyzoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sabana Feyzoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sabana Feyzoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabana Feyzoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sabana Feyzoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Sabana Feyzoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sabana Feyzoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Sabana Feyzoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.