mu...m
ankarada 3 uzman, 1 prof doktor ile kaç tane özel eğitim merkezinin %80 oranında otistik dediği 3,5 yaşında oğlumun kesinlikle otistik olmadığını, reaktif bağlanma olduğunu bize aile terapisiyle gösterdi, keşke her anne babaya bunu anlatabilsek, mütevazi kişiliği ile derin bilgi ve tecrübesinden dolayı kendisine minnettarız
ta...s
merhaba sabiha hanım sizin alanınızda çok iyi olduğunuzu öğrendim ve çocuğuma yardım edecek tek kişi sizsiniz lütfen yardım edin bana oğlum direncli epilepsi limbik ensefalit teşisi konuldu oğlum 6 yaşında ve sizi tv programında gördüğüm günden berli ulaşmaya çalışıyorum lütfen sizin gibi bir cerrahtan beni ve oğlumu mahrum bırakmayın bir çok kişi sizi tafsiye ettti şimdiden teşekkürler
na...n
medyadan,kitaplarınızdan sizi takip ederek çocuklarımızla ilişkilerimize çok şey kattık,eğer dr olsaydım sizin gibi olmak isterdim.işinizi bu kadar ciddiye alıp,başarıyla yaptığınız için çok ama çok teşekkür ederim.saygılar..,
Sabiha Keskin Paktuna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabiha Keskin Paktuna, Çocuk Nörolojisi.
Sabiha Keskin Paktuna adresi nerede?Sabiha Keskin Paktuna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabiha Keskin Paktuna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabiha Keskin Paktuna online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabiha Keskin Paktuna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabiha Keskin Paktuna bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabiha Keskin Paktuna ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabiha Keskin Paktuna hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sabiha Keskin Paktuna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları