Meme Ultrasonu
Meme Ultrasonu
Tiroid Iğne Biyopsisi
Tiroid Ultrasonografi
Özel Medsentez Polikliniği
Uzmanlık tezi 'Ultrasonografi eşliğinde yapılan tiroid aspirasyon biyopsilerinde, farklı iğne kalınlıkları ve hasta başı sitopatolojik değerlendirmenin tanısal yeterliliklerinin karşılaştırılması' olan Dr. Rabia Yalçın, 2015 yılından itibaren Özel Medsentez Polikliniği'nde sağlık hizmeti vermektedir.
i̇....
Hocamız oldukça gergin geçebilecek süreçleri rahatlatan, iletişimde çok başarılı ve ayrıntılı bilgi paylaşan çok başarılı bir hekim.
Hasta
Rabia Hocam'a mamografi çektirmek için gidiyorum. Çok kibar, güler yüzlü, pozitif bir insan. İşlemin her aşamasında detaylı, aydınlatıcı bilgiler veriyor. Bir ihtiyacım olduğunda güvenerek tercih edeceğim bir doktor. Kendisine teşekkür eder, meslek hayatında başarılar ve sağlıklı günler dilerim.
d....k
Canim hocam.. Cok kaygili gittigim meme usg de kaygilarimdan eser kalmadan kus gibi hafifleyerek ciktim.Cok tesekkur ederim hocam..
z....
Meme ca tanilı hasta olarak bugun tanıdım kendisini. Aşırı derecede pozitif ve naif kendisi. Hissettirmeden, başarılı operasyon için teşekkür ederim
ya...n
RABİA HOCAM ALANINDA GERCEKTEN MÜKEMMEL Bİ DOKTOR..BEN TROYİT BIYOBSİ OLDUGUMDA TANIDIM KENDİSİNİ. O KADAR TATLI VE IŞINI GUZEL YAPAN BIR O KADARDA ISLEMLERI YAPMADAN ONCE SIZI PSIKOLOJIK OLARAK RAHATLATIP YAPILACAK OLAN ISLEMLERI SIRASIYLA ANLATAN KAYGILARINIZDAN ESER BIRAKMAYAN BIR DOKTOR . BIYOPSI SONRASI AGRI BILE DUYMADIM...BU YORUMU PAYLASMAYI KENDILERINE BIR BORÇ BILIP BIYOPSI YAPTIRACAK BENİM GIBI HASTALARA TAVSIYE EDERIM KUCAK DOLUSU TESEKKURLER RABIA HOCAM. ( BEN YASEMIN)
Uzm. Dr. Rabia Yalçın
Yasemin hanım, güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim, ben görevimin gereğini yaptım. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere...
Rabia Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Yalçın, Radyoloji. Size Rabia Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Meme Ultrasonu, Dijital Mamografi, Karotis Ultrasonografisi, Tiroid Ultrasonografi, Tiroid Iğne Biyopsisi, Abdominal Ultrasonografi.
Rabia Yalçın adresi nerede?Rabia Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükelçi Sokak No: 12/A Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rabia Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rabia Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Rabia Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar