n....a
Doktorumla kendi doktorumun İstanbul'a gitmesi sonucu tanıştık. İyi ki yollarımız kesişmis kendisi cok iyi bir doktor her şeyi ayrıntısıyla anlatan bilgi veren korkutmayan bir doktor. Bir daha hamile kalırsam en baştan kendisini tercih ederim burdan aklınızda soru işareti varsa hiç olmasın. Başlangıçta ben de tereddüt etmiştim ama asla pişman olmadım iyi ki Sabire hocaya gitmişim.
Tesadüfen önceki doktorumu değiştirme isteğim üzere buldum sabire hanımı. İyiki de bulmuşum muayeneye gitmeden önce hazırlanıp önceki durumları direk konuşması, her türlü sorunla ilgilenmesi, muayene sürecini kısa tutmaması, sabırla bebeği izlemesi harika. Diyarbakır’da gidilebilecek en iyi doktorlar arasındadır kendisi. Bilgisi ile göz dolduruyor. Tarama testi yaptırmadığımız halde sabırla inceledi, cinsiyeti için uzun uzun pozisyon almasını bekledi, il dışında bulunduğumuz süreçte uzaktan destek sağladı. 7. Aydayım doğumu da inşallah sabire hocamla yapacağız. Tereddüte girmeden kendinizi ve bebeğinizi emanet edebilirsiniz her şey için teşekkür ederim
r ...
3 üncü gebeliğim idi bir kaç doktor riskli gebelik dediği için sabire hanıma gittim. Güler yüzü sabrı ilgisi o kadar anlayışlı idi ki her gidişimde benimle yakınım gibi ilgilenmesi iyiki gittim sabire hanıma. Doğum u da onun yanında yaptım. Sabire hanım ve ekibine teşekkür ederim. Tavsiye edeceğim çok iyi bir doktor. :)
f....a
Eşimle beraber ilk çocuğumuzun hamilelik ve doğumu süresince tedavimizi Sabire hanımla beraber yürüttük. Kendisi bir doktorun en yakın akrabasına göstereceği ilgi ve alakayı bize sundu. Sıcak kanlı ve gülüryüzüyle bizi karşıladı her gidişimizde bizi ve önceki kontrolü detaylı hatırlayıp tedavi sürecinde deneyimini hissettirerek bize daima güven verdi. Doktor arayışında olanlar hiç tereddüt etmesin muhakkak en az bir kontrole gitsin zaten memnun kalacaktır. Bebeğin cinsiyetini öğreneceğimiz hafta bebek uygun pozisyonu vermediği için doktorumuz tam 40 dk sabırla bebeğin dönmesini bekledi ve bizimle sohpet etti. Bu arada doğum gecesi de inanılmaz bir performans gösterdi, normal doğum istiyorduk, sonlara doğru ağrılar artınca sezeryana mı geçsek diye düşündüysek de doktorumuzun 2 acıyı çekmeyin o kadar beklediniz biraz daha dişinizi sıkın gibi tesellileri ile normal doğumla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Rabbim çocuk isteyen/bekleyen herkese nasip etsin. Sabire hanımla tanışmak bu süreçteki en büyük şansımızdı. Kendisine sonsuz Teşekkür ediyoruz.
Sabire Aygün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabire Aygün, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Sabire Aygün adresi nerede?Sabire Aygün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Urfa Yolu 3. Km No: 150 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabire Aygün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabire Aygün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabire Aygün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabire Aygün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabire Aygün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabire Aygün hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sabire Aygün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları