Psikoterapi Enstitüsü Derneği Genel Başkanı Tahir ÖZAKKAŞ'tan, “Terör ve Darbe Girişimi Mağdurlarına Ücretsiz Psikolojik Destek” ve “Psikoterapi, Psikoloji ve Psikolojik Danışmanlığın Yaygınlaştırılması, Tanıtılması ve Ruh Sağlığı Profesyonellerine Yönelik Çalışmaları”ndan ötürü ödül almıştır.
Uluslararası ve ulusal bir çok kongrede konuşmacı ve katılımcı olarak yer almıştır.
Çalışmalarını Bursa'da sürdüren ÇAKAR, yetişkin, ergen, çift ve cinsel terapi alanlarında hizmet vermektedir.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Sanat Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Morita Danışmanlık
Bekleme süresi hiç yok dakikdir. Yaşadığım sorunlar ile baş etmede ve empati kurmaya yardım etmede PROFOSYENEL.
Sabri Bey, ben çok kötü bir noktadayken benliğimi tekrar bulmamda yardımcı oldu. Kendisiyle görüşmelerimiz beklediğimden çok daha olumlu yanıt verdi. Terapi sürecinden çok memnun kaldım.
Sabri Bey'den memnunum. Kendisi dönüş alınabilecek, güvenilir, son derece süreçlere saygılı, danışanının gayet düzgün bir şekilde takibini sağlayan bir uzman. Sabri Bey'le tavsiye üzerine görüşme sağladım. 6 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Keyifle devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra pozitif anlamda bakış açım değiştiği için hayatımın kalitesi arttı. Kendisine teşekkür ediyorum.
Sabri Bey'in çok doğru tespit ve yönlendirmeleri var. Sayesinde hayat kalitem değişti. Kendisinden danışmanlık hizmeti alan danışanının tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. 2 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Seanslardan sonra farkındalıklarım arttı. Kendisi takip açısından son derece iyi ve güzel sağlayan bir uzman. Çok öncesinde konuşulan bir şeyi hiç unutmadan, son derece iyi hatırlıyor. Sistematik bir gidişatı var. Ben, Sabri Bey'den çok memnunum.
şu...e
Degerli Sabri Bey, öncelikle sizi iyiki tanıdım diyerek baslamak istiyorum düşüncelerimi ifade etmeye. Bu terapi sürecinde kendimi oldukça rahat ifade edebilme ortami olusturdugunuz icin tesekkur ediyorum. Iyi bir dinleyici anlayışlı tutum gosterdginz sabir, bunlarla beraber yaşadığım sıkıntılarla alakalı önümdeki duvarları kirabilmem icin yol gösterici nitelikte sorular ve kendimi bulmama sağladığınız imkan ve daha bir çok olumlu niteliklerle gecen terapi süreci... terapi iyi mi gelmeli iyilestirmeli mi gibi paylaşımlar görüyorum sosyal medyada. Bence sizinle gerçekleşen seanslar hem iyi geliyor hem iyileştirici özelliği var. Her sey icin Sonsuz tesekkurler
Sabri Bey'e başlayalı 8 seans kadar oldu, çok olumlu gelişmeler yaşadık.Çevremde de evliliğinde sıkıntı yaşayan arkadaşlarıma Sabri Bey'i öneriyorum.Çift terapisi olarak başladık.Karşılıklı empati yapmayı öğrendik.Birbirimizi daha iyi anlamayı öğrendik.Çok yakın ve çok sıcaktı, bizi güzel yönlendirdi.Problemler ile ilgili güzel tavsiyelerde bulundu.Bize her konuda yardımcı oldu.Desteği bizim için yeterli oldu.1 terapimiz kaldı, ne zaman istersek tekrar danışacağız.Bittikten sonra da 2-3 ayda bir görüşmeyi düşünüyoruz kendisiyle.
Ben Sabri Bey'den çok memnunum.Sabri Bey'i internet aracılığıyla tanımıştım.Kendime yakın hissettiğim için tercih ettim.Gittiğimiz problemlerle alakalı olumlu geri dönüşler alıyoruz.Çok samimi ve içten biri.Kendinizi sorgulatıyor ama kırmadan, nazik bir şekilde yapıyor bunu.İletişim konusunda hiçbir problem yaşamıyoruz kendisiyle.Danışmak isteyen herkese tavsiye ederim Sabri Bey'i.
Sosyal kaygı kaynaklı, çekingenlik ve sıkıntılı ruh hâli gibi sorunlarım için gelmiştim, uygulanan seanslar sonunda kendimi daha iyi hissediyorum.
z.....
Ben şu an Sabri Bey'le hücum terapisi alıyorum, seanslarım devam ediyor.Henüz yarısındayım ama çok değiştim,çok farklı.Hem geçmişim hem geleceğim hem de güç olgusuna dair bakış açım değişti.Böyle olunca da daha mutlu hissediyorum kendimi, kendimle daha barışığım.
Sabri Bey'den çok memnun kaldım . Ben Sabri Bey'den travma terapisi aldım.Gönüllü olarak bana bu hizmeti verdi.Bunun için kendisine teşekkür ederim.Şükranlarımı sunarım.Davranışlarımda daha olumlu sonuçlar fark ettim, günlük hayattaki işlevselliğimi daha çok arttırdı. İnsan ilişkilerimdeki farklılıkları gözlemledim.
Sabri Çakar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabri Çakar, Psikoloji. Size Sabri Çakar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Good Enough Zeka Testi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Sanat Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Sabri Çakar adresi nerede?Sabri Çakar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Kartallar Sokak No:4/1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabri Çakar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sabri Çakar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sabri Çakar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sabri Çakar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sabri Çakar hangi dilleri konuşuyor?Sabri Çakar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sabri Çakar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabri Çakar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sabri Çakar hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Sabri Çakar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar