Esentepe Mah, Sağlam Fikir Aralığı Sk. No:4, Şişli, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Aşılama Yöntemi +27 daha fazla

Dilatasyon Ve Kürtaj

Diyabetik Gebe Takibi

Doğum

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Brüksel Tüp Bebek Merkezi

1978 yılında Eskişehir'de doğdum.İlk ,orta ve lise eğitimimi Eskişehir'de tamamladım. Daha sonra Hacettepe Tıp Fakültesi İngilizce Bölümünden 2002 yılında mezun oldum.Kadın doğum ihtisasımı Türkiyenin en köklü hastanelerinden Ankara Dr Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı ve Doğum Hastanesinde 2007 yılında tamamladım.Çeşitli hastanelerde çalıştıktan sonra 2015 yılında Ankara'da doçentlik ünvanını aldım.2017 yılında İstanbul'da Bahçeci Umut Tüp bebek merkezinde çalışmaya başladım.2020 yılında ise Üsküdar Üniversitesi Kadın Doğum Anabilim dalında profesör olarak atandım.2023 yılı temmuz ayından beri tüp bebek konusunda çalışmalarımı İstanbul'da bulunan Brüksel Tüp bebek merkezinde sürdürmekteyim.

Röportaj

T
Konum: Brüksel Tüp Bebek Merkezi Tüp Bebek

Ben aydindan hastasıyım sabri beyle Eylül ayında tanıştım daha mesaj atar atmaz geri döndü oladar naif okadar konuşkan karsisindakini dinleyen ve bir arkadaş bir abi bir dost gibi davranan doktor Allah ondan bir değil binkere razı olsun tupbebek surecimde hep destek oldu gerek sabri bey gerek çalışma arkadaşları sıcak bir ortamki ailede gibi hissettim kendimi yanina gittiğimizde gayet güler yüzlü derdine gerçekten derman olan bir doktor 12yillik hasretimin hicbirsekilde sona etmeyeceğini düşünürken kendisiyle tanışmam hayata tutunma sebebim oldu onun sayesinde suan bu duyguyu tanıyorum iyiki var herzaman yeri bizde ayrı hiç unutmayacagimiz nerede olursa olsun artık seninleyiz sabri hocam iyiki varsın iyi seni tanımışız inşallah sana güzel haberleri vermeye devam edeceğiz sen bize hayatın güzelliğini 12yil sonra gösterdin

Konum: Brüksel Tüp Bebek Merkezi Tüp Bebek

Hayatınızda karşılaşabileceğiniz mükemmel bir doktor hatta doktordan çok daha fazlası. Üzüntünüzü sevincinizi her şeyi sizinle birlikte yaşıyor. Tedavi sürecinde her zaman yanımızda oldu. Hatta tedaviden vazgeçtiğim zamanlar bile arayıp nasıl olduğumu sordu. Her soruma sıkılmadan yanıt verdi. Saat kaç olursa olsun telefonlarımızı hep yanıtladı. Tedavi sürecimizde her ayrıntıya çok dikkat etti ve sonunda bebeğimize kavuşturdu bizi. Çok sabırlı çok anlayışlı doktordan çok abi gibi çok içten mükemmel bir insan. İyiki var ve iyiki tanımışız Sabri hocamı

T
Konum: Brüksel Tüp Bebek Merkezi Tüp Bebek

Sabri Bey' e Tüp Bebek tedavisi için gitmistik. Gittiğimiz diğer doktorların aksine bazı tetkikler istemesiyle var olan problemleri tesbit ederek ve onları eleyerek aşama aşama ilerledik. İlk denemede sonuç aldik. Tedavi sürecinde kaygıyı azaltan, motive eden bir yanının olması aynı zamanda ihtiyaç duyulduğunda ulaşılabilir olması, iletisime açık olması da ayrica bizim için çok anlamlıydı. Gönül rahatlığıyla tedavi için kapısını çalabileceginiz bir doktor. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Z
Konum: Brüksel Tüp Bebek Merkezi Randevu

Sabri beyle bir yıl önce yollarımız kesişti. Daha önce başka bir merkez tüp bebek bile olması zor denmişti. Ağlayarak çıktığımı hatırlıyorum.
Sağolsun Sabri beyin içten dürüst güleryüzlü samimi yaklaşımıyla korkularım geride kaldı. Kafasınıza takılan endişelendiğiniz konuda rahatlıkla arayıp konuşabilmeniz mesajlara dönmesi tedavimin Sabri bey'le devam etmem için büyük bi etken. İkinci denememde hamşle kaldım ama bebeğim gelişemedi gebeliğim sonlandırıldı. Yine Sabri bey her adımda kendisi ilgilendi. Nasibse 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız. Doktor değiştirmeyi hiç düşünmedim. Biliyorum ki tıbbı olarak yapabileceği her şey yaptı. Nasib her şey... Dilerim benimde diğer tüm hastaları da Sabri bey vesilesiyle bebeklerini kucaklarına alır...

Ç
Konum: Brüksel Tüp Bebek Merkezi Tüp Bebek

Sabri beyden tüp bebek tedavisi için randevu almıştık başarı ile sonuçlandı. Kendisi çok dikkatli ve titiz çalışma prensibine sahip her randevuya gittiğimizde beklemeden gerekli tedavimiz muayenemizi yaptı. Şimdi tekrar transfer sürecine hazırlanıyoruz. Yine aynı titizlikle tedavimizi devam ettiriyor kendisi. Gönülden herkese tavsiye ederim, biz çok memnun kaldık.

Sabri Hoca ile çok sıkıntılı zamanlardan sonra tanıştım. Birçok kez tüp bebek tedavisi denedim ama başarısızlıkla sonuç aldım. Tabi olabilir başarı kadar başarısızlık ihtimalide vardır ama Sabri Hocayı gördüğüm andan itibaren bu işin sonunda kesin çocuk sahibi olacağımdan emimim. Hem bilgi birikimi hem bize olan davranışları ile rahat hiç strese girmeden, kaygılardan uzak bir tedavi süreci geçirdim. Tedavimin sonucunda şu anda çocuğumla birlikte oyun oynuyorum o yüzden kendisine minnettarım. Hayatta kanatsız melek gibi. Tüp bebek tedavileri başarısızlıkla sonuçlanabilir ama bu süreçte omuzunda bırakmayan el olan doktorumuz herkesten farklı olarak süreci yönetti o yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum.

Prof. Dr. Sabri Cavkaytar

Süreci harika özetlemişsiniz, nazik düşünceleriniz için çok duygulandım.
Çok teşekkürler , sevgiler

Sabri Hoca bizim için çok kıymetlidir. Çalıştığı kurumdan ayrıldığı için çok üzüldük. Doktor gibi değil de abi gibi her şeyimizle ilgilendi. Kim tedavi amacıyla doktora gitmek istese Sabri Hocayı öneririm üstüne başka doktor tanımam. Kendisi tüp bebek sürecimizde bize yardımcı oldu. Hiçbir mesajımı yanıtsız bırakmadı. Gece, gündüz her şekilde yardımcı oldu ve desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Sayesinde çok şükür kızıma kavuştum.

Prof. Dr. Sabri Cavkaytar

Siz de benim için çok kıymetlisiniz. Hayatım boyunca insan biriktirmeye çalıştım.Bundan sonra da minik mucizeler için çabalamaya devam edeceğim.Sevgiler

Sabri Bey çok kıymetli bir insan. Hastasını dinler, sakindir, sakinleştirir çünkü alanı dolayısıyla tüp bebek konusunda destek oluyor. Bu süreç sıkıntılı bir süreç ama güven olgusunu gerçekten bizde oturttu. İlk denememiz değildi farklı hocalarda da ziyaretlerde bulunmuştuk ama kendisinin güleryüzü, samimi, içten tavrı bizi çok rahatlattı. Gün sonunda da sayesinde oğlumuz dünyaya geldi. Kendisine her zaman minnet duyar, teşekkür ediyoruz. Çok iyi bir insan. Kendimde tüp bebekle ilgili bir konuşma geçtiğinde referans gösterip birçok hastayı yönlendirdim.

Prof. Dr. Sabri Cavkaytar

Güzel ve nazik düşünceleriniz için çok teşekkürler.Kendimi güzel ifade edebilmişim:))Oğlunuzla ziyarete bekliyorum , selamlar sevgiler

P

Kendisi her zaman pozitif, her zaman güleryüzlü, her aradığımda ulaşabildiğim, sorularıma yanıt alabildiğim bir doktor. Kendisinden memnunum. Tüp bebek sürecim tamamlandı bu süreçte kendisinden destek aldık. Sayesinde bebeğimiz şu anda kucağımızda.

Prof. Dr. Sabri Cavkaytar

Pozitif enerjiye her zaman inandım.Sizde de bunun etkilerini gördük ve harika sonuç aldık.Darısı isteyen herkesin başına

Sabri Hoca ile bizim uzun bir dönemimiz oldu. Çok kolay bir şekilde bebek sahibi olamadık. Kendisi bizi son derece pozitif şekilde yönlendirdi. Hem olumlu hem olumsuz her yönüyle bize bilgi verdi. Muhteşem bir hoca herkese tavsiye edebilirim. 3. denememizde oldu 1 kere başka yerde denemiştik 4. denememizde bebeğimiz oldu. Bir an bile Sabri Hocayı değiştirmeyi düşünmedim. Kendisi doğru zamanın ne zaman olduğunu iyi biliyor, acele etmiyor. Uygun bir zamansa yapmak istiyor hadi yaptım ettim olsun değil. Bu açıdan kendisine çok minnettarız. Kendisine güvenerek herkese tavsiye ederim.

Prof. Dr. Sabri Cavkaytar

Güven dünyadaki kıymetli duygu. Bana güvendiğiniz ve zorlu süreçte beraber yürüdüğümüz için çok teşekkürler.Darısı isteyen herkesin başına