Ortodontik Tedavi
İmplant
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Diş Dolgusu
Ortodontik Tedavi
İmplant
Sabri Ekmen Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
er...l
Diş sağlığının önemini Sabri hocam ile tanıştıktan sonra anladım hayatımızda dişlerimizin gülüşümüzün etkisinin ne kadar büyük yer kapladığını ve özgüven arttırdığını artık çok rahat biliyorum Sabri hocama bu noktada çok teşekkür ederim 3 dolgu 1 diş kaplama ve beyazlatma işlemi yaptım çok memnun kaldım artık rahatlıkla gülüyorum kendisine çok teşekkür ederim.
m....b
HARİKA Bİ EKİBİ VAR ÇOK BEĞENİYORUM İLGİLENMELERİ. GÜLMELRİ. İNSANCA DAVRANIYORLAR. TEDAVİ SÜRECİNİ SANA TATLI DİLLE ANLATIYORLAR. ÇOK BEĞENİYORUM VE İYİ ORDA TEDAVİ GÖRÜYORUM. İYİKİ ORAYI SEÇTİM..
Sabri Ekmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabri Ekmen, Diş Hekimi. Size Sabri Ekmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, İmplant, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortodontik Tedavi.
Sabri Ekmen adresi nerede?Sabri Ekmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diyarbakır Cad. Yılmazlar Center No:308 Batman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabri Ekmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabri Ekmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabri Ekmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabri Ekmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabri Ekmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabri Ekmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sabri Ekmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.