ga...t
hocam çok ii birisiymişsiniz arkadasımın tavsiyesiyle araştrdım onun önerisiyle bu yorumu yazıorum ve kardeşim için randevu alıp birebir konuşmak isterim hastanenizde inş kardşimde ister. en yakın zamanda glicez hocam lkendinizi ii bakın saglıcakla kalın..
şe...t
Hastamın yaşlı olması,gözlerin görmüyor olması ve yürüyememesi bazı psikiyatrik sorunları da beraberinde getirdi.Uzman olarak Dr.Sabri Fırat ı tercih ettik.Hastaya yaklaşımı,tanısı ve yazmış olduğu ilaçlar sonrası hastam sağlığına kavuştu... Dr.Sabri Fırat'a saygılarımı sunarım.
ga...n
sayın sabri hocam hayatımda tanıdığım en mükemmel doktorum hocam sayesinde en büyük zor olan rahatsızlığımı başardım 1 ay hastanede yattığım süre içerisinde çok iyi davrandı en büyük desteğini gösterdi bayılmalarım ve krizlerim geçti ama içimdeki sıkıntılarım devam ediyor bundada zamana bıraktık hayatımı geri verdi diyebilirim kısaaca
Sabri Fırat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabri Fırat, Psikiyatri.
Sabri Fırat adresi nerede?Sabri Fırat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Bulvarı, 2027.Sokak, No:1/ Daire:6 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabri Fırat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabri Fırat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabri Fırat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabri Fırat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabri Fırat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabri Fırat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sabri Fırat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler