mu...n
Ben Menuskusten ameliyat oldu karamsnda 4 doktora gittim 4 de iyi ams Gökhan bey daha iyi tsnîdîklsrım bana Konya ya git dediler ama ben Gökhan beyi seçtim iyi seçmişim herkese tavsiye ederim.Karamalının Sabri Gökhan beye sahip çıkîp bîrakmaması lazım.
mu...u
annemin dizine protez takarak yürümesini sağladığı ve ilgisi ve çalışmasıyla bizi büyük illere gitmekten kurtardığı için Dr.Sabri Gökhan UĞUR'a teşekkür ederim. Kireçlenme ve ortopedi konusunda Karamanlıların devlet hastanesindeki şansı olduğunu düşünüyorum. Benim gibi düşünen ameliyat ettiği birçok tanıdığım var. Gökhan UĞUR'a güvenin. Biz güvendik. Şifa bulduk. Annem de ona dua ediyor.
mu...k
oğlumun kolu kırılmıştı bu üzücü olay üzerine sabri beyle tanıştık,ve ona yönlendirilmemiz belkide bizim küçük oğlumuzun şansındandı.ameliyat ve uzun süren tedavinin sonunda o kadar güzel bir sonuç çıktıki ortaya ailecek çok mutlu olduk.açıkçası ben ilk defa bir hekimin.bölümünde bu kadar uzman ve duyarlı olduğunu sabri beyde gördüm.ilgisi için kendisine çok çok teşekkür ediyorum,başarılarının devamını diliyorum.herkese de tavsiye ediyorum
Sabri Gökhan Uğur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabri Gökhan Uğur, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Sabri Gökhan Uğur adresi nerede?Sabri Gökhan Uğur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi 1984. Sokak No:1 Karaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabri Gökhan Uğur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabri Gökhan Uğur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabri Gökhan Uğur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabri Gökhan Uğur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabri Gökhan Uğur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabri Gökhan Uğur hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sabri Gökhan Uğur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.