es...z
Babamın kalbi gözlerimin önünde durdu. Babam gitti ve geri geldi. Öyle samimi ve profesyonel davrandı ki babamla birlikte bizi de iyileştirdi. Kalp pili değiştirildi ve babam hayata tutundu. Kendisine minnettarız. Böyle güzel insanların var olduğunu görmek umut verici. Başarınız daim olsun Sabri Bey.
mu...m
Ozellukle Kalp krizi suresince ve stent takilmasi asamasinda profesyonel bir yaklasim sergileyen sabri bey gercekci degerlendirmesiyle etkili bir tedavi uygulamistir. Oldukca basarili bir tedavi sonucunda cok memnun kaldim. Hastaya yaklasimi be mesleki donanimi takdire sayandir. Ozellikle kriz gecirdigimde ve muteakiben stent islemlerinde ve daha sonra ki gozlem suresince ekibin profosyonelligi mukemmel seviyedeydi. Sabri bey By pass tavsiye edilen bir durumu stentler ile en az by pass gibi basarili sekilde tedavi etmistir. Bu konuda oldukca basarili oldugunu gercekten ispatlamistir. Kendisine be ekibine cok tsk ederim. Basarilarinin devamini dilerim. Murat erdem
ya...a
dedemin stentleri konusunda sabri hocaya danıştık ve cok memnun kaldık. tıkalı tüm damarları actı dedem eskisinden daha iyi , tavsiye ediyoruz. tesekkürler
du...
Hastalığı çok anlaşılır anlatıp her aşamada bilgilendirme yapması bizi çok rahatlattı. En çözümsüz hissettiğimiz anda ilgisi ve bilgisiyle bizlere güven ve moral verdi. Babamın stent operasyonu çok başarılı geçti ve şimdi sağlığı çok iyi. Kesinlikle tavsiye ediyorum
fa...
Esimin anjiyosu sürecinde 6 damarı tıkalı olmasına rağmen bizi o kadar rahatlattı ki ağlayarak girdiğimiz hastaneden yüzümüzde güller açarak çıktık doktueumuz çok iyi kesinlikle tavsiye
ak...n
Farklı bir dr tarafından yapılan muayene sonrası "%80 ihtimal ile damarların tıkalı" denilerek morali psikolojisi bozulan ben, Sabri bey'e gitmek ile isabetli bir karar almışım.Sabri bey'in,insanı rahatlatıcı ve huzur verici yaklaşımı başlı başına bir tedavi. Sabri bey sayesinde kalp damarlarımın sağlam olduğunu ve tıkanıklık olmadığını öğrenmem bozulan psikolojimi ve moralimi yerine getirdi. Teşekkürler hocam,harikasınız.
Kalp krizi sırasında yapılan anjiyoda açılamayan, önceden %100 tıkalı damarıma bypass yapılması gerektiği 2 uzman doktor tarafından karar verilmişti. Bu damarı, Sabri bey CTO yöntemi ile 3 stentle açtı. Beni ameliyattan kurtardı. Kendisine ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.
og...3
Babamin 4 damarında oluşan tikanikligi 2 seansta stent ile açarak bypass ameliyati olmaktan kurtarmıştır. Kendisine buradan babam ve ailem adına bizlere güleryüzünu esirgemeden verdiği desteklerden ötürü çok tesekkur ediyorum. Bypass ameliyati olması gereken hastalarin en azından Sabri hocamin da tecrubelerine basvurmalarini fikir almalarını şiddetle tavsiye ediyorum.
tc...ş
Fazla söze gerek yok MÜKEMMEL bir insan...Bana EPS işlemi uygulamıştı.Birinci EPS Adana da bir hastanade yapılmıştı,bir hafta yürüyememiştim bacaktaki morarmadan ve şişlikten ama Sabri Hocam da ertesi gün işe gittim....SONSUZ TEŞEKKÜRLER ...
i.....
Anneme uc damari tikali oldugu icin acik kalp ameliyati onerilmisti.Ancak ameliyatin riskli oldugu soylendi.Sabri hocam tum damarlari anjiyoda acarak annemi ameliyattan kurtardi.Kendisi tedavinin her asamasinda bizleri bilgilendirdi, sabirla ve guleryuzuyle tum sorularimizi cevapladi. Bilgisiyle o kadar guven veriyor ki tum ailemizin kalp doktoru oldu.
Sabri Seyis isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabri Seyis, Kardiyoloji.
Sabri Seyis adresi nerede?Sabri Seyis şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4 Yenişehir
- Öğretmenler Mahallesi Şehit İsmet Akın Caddesi No:10 Tarsus
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabri Seyis isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabri Seyis online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabri Seyis hangi dilleri konuşuyor?Sabri Seyis ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sabri Seyis isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabri Seyis bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabri Seyis ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabri Seyis hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Sabri Seyis hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Yenişehir bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar