be...
Doktora dişimdeki çürükler, diş taşı, ve ön dişlerimin ayrılığı sebebiyle gittim. Çürüklerim hakkında yorum yapmadı. Dişlerim ayrıktı onunla da ilgilenmedi ayrılığı hakkında yapabileceğim bir şey yok dedi bir öneride bulunmadı. Diş taşlarımı temizledi niye oluştuğunu tekrar oluşmaması için ne yapmam gerektiğini de söylemedi. İletişim konusunda sorun yaşadık. İlgilenmedi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
f....e
Hocamızın eli çok hafif 2 disi cekmesi 3 dakika sürdü elinize sağlık tesekurler. Dişci korkunuz olmasın tedavinizi geciktirmeyin benim gibi
ha...a
Bugün dolgum düştüğü için randevu alıp gittiğim aşırı sempatik , tatlı diş hekimi o kadar güzel anlatıp şu pandemi döneminde rahat dolgu yaptırmamı sağladı ki size çok teşekkür ederim gerçekten. Tatlı diş hekimi Sabri Yılmaz' a gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Bir daha ki geldiğimde ceviz getiricem söz veriyorum. İyi ki varsınız.. Kaman'dan hastanız Neslihan SAPASÜRÜNEN.
Sabri Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabri Yılmaz, Diş Hekimi.
Sabri Yılmaz adresi nerede?Sabri Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabri Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabri Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabri Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabri Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabri Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabri Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sabri Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.