Eğitimleri;Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi 2011-2013 ,Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü ve İstanbul Üniversitesi AUZEF Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Mezunudur.Daha önce hizmet verdiği kurumlar, Mehmet Ali Demet İlk Ve Orta Öğretim Okulu Okul Öncesi Öğretmenliği,Buruciye İşitme Engelliler Okulu İşitme Engelliler Öğretmeni,Şehit Üstteğmen Nizamettin SONGUR İlk Ve Orta Okulu Zihinsel Engelliler Öğretmeni,MEB Sivas İmranlı-Sınıf Öğretmenliği, MEB Sivas İmranlı-Okul Öncesi Öğretmenliğidir . Maya Psikoloji Danışmanlık ve Çocuk Gelişimi Merkezi Kurucusu ve sahibidir.
Çocuk Gelişim Testi
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
İlkadım Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
g....ç
Sadegül hanım görüp göreceğiNiz en iyi eğitimcidir çocuğumun zor zamanlarında yanında olup onunla birebir ilgilenip çoçuğumda olumlu etkiler bırakmıştır . Onu tanıdığımız için çok şanslıyız keşke daha önce tanışabilseydik. Başarılarının devamını dilerim
g....
Sade Gül Hanım gayet güzel çocuk gelişimcisi. Çocuğun zekasını ortaya çıkartıp ona göre aksiyonlar aldık. Kendisi danışanlarıyla aile olarak dahi ilgileniyor. Tesadüfen tanıştık. Tanıştığımız zaman farkındalığını fark edip yönlendirmeye başladı. Danışan olarak ofisine gitmedik ama bizi sürekli yönlendirdi ve çocuğumuzun üstün zekalı olduğunu fark etmemizi sağladı. Bu yıl danışmanlık almaya başladım. Üstün zekalı çocuğum var daha iyi katkı sağlayabilmek için 1. seansımıza başladık.
m....
Sade Gül Hanım güzel, işinin ehli hanımefendi. Torunum için görüşme sağladım. 1 ay yaz tatilinde danışmanlık hizmeti aldık okul açılınca bıraktık ara ara ziyaretlerine gidiyorum. Anne, baba ayrı olduğu için biraz daha içine kapanıktı görüşmelerimizden sonra bir şeyleri daha güzel kavramaya başladı. Aldığımız seanslardan memnun kaldık.
Kendisinden memnunuz. Sade Gül Hanım'a radyodaki reklamı üzerine ulaştım. 6 seans görüşme sağladım. Seanslardan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Kendisi naif, güleryüzlü bir uzman. Hizmetlerinden olumlu sonuç aldım.
e....
Güzel bir ay geçirdik. Kendisi güzel bir eğitim verdi. 3 ay çocuğum için danışmanlık hizmeti aldık ve katkısı oldu. Yaz okulu olarak seçmiştik. Çocuğum 2. sınıfa geçti ekstra dersine katkıda bulunması için görüşme sağladık. Derslerine yardımları oldu. Aldığımız seanslardan memnun kaldık.
l....
Sade Gül Hanım çok iyi bir eğitimci. Çocuklarla birebir ilgilenmesi onlara destek olması çok iyi bir şey. Şahsi olarak değer verdiğim birisi. Çocuklarla ilgilenmesi hoşuma gidiyor. Müsait oldukça çocuğumu götürmeye çalışıyorum. Sevilen bir öğretmen. Haftada 3 gün görüşme sağlıyoruz. Çocuğum oyun oynamayı bilmiyordu artık biliyor. Müzik dansını bilmiyordu öğretmen eşliğinde oynamayı, boyama yapmayı öğrendi. Yapamadığı şeyleri daha iyi kavradı. Bende evde eğitim vererek desteklemeye çalışıyorum.
ş....
3 yaşındaki kızımın dil gelişimi için görüşme sağladık. Kendisinden 6 ay her hafta danışmanlık hizmeti aldık oyun amaçlı ara ara görüşmelere devam ediyoruz. Çocuğumun kullandığı kelimeleri yoktu belirsizdi daha net anlaşılır şekilde akıcı konuşmaya başladı. Kelimelerini netleştirdi. Olumlu yönde dönüş aldık. Sade Gül Hanım çok güleryüzlü, ilgili, işini uzmanı bir öğretmen. Kendisini herkese tavsiye ederim.
ar...p
Gül Hocama hem aile danışmanlığı hemde 4 yaşındaki kızımız için gittik. Çok olumlu sonuçlar aldık şiddetle tavsiye ederiz kesinlikle memnun kalırsınız..
e....a
Ben kendisine kızımı götürüyorum. Kızım için kendisinden dil terapisi alıyoruz. Öncelikle merkez oldukça temiz, şık ve çocuklara uygun diyebilirim, hala da seanslarımıza devam ediyoruz, iletişim anlamında gayet güzel ve almış olduğunuz hizmetle ilgili de gelişim gözlemlediğimizi söyleyebilirim.
a....k
Biz daha önce oğlum için belirli aralıklarla kendisinden pedagog desteği almıştık, bu anlamda çok memnun kaldık. Bu süreçte oğluma her konuda çok güzel desteği oldu, şu anda da oğlum yaz okulu olarak kendisinden dersleri ile alakalı destek alıyor, aynı şekilde memnunuz, kendisi iyi ki var.
Sade Gül Aslantaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sade Gül Aslantaş, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Sade Gül Aslantaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Sade Gül Aslantaş adresi nerede?Sade Gül Aslantaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Mahallesi Kumlularda Caddesi no:25 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sade Gül Aslantaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sade Gül Aslantaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sade Gül Aslantaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sade Gül Aslantaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sade Gül Aslantaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sade Gül Aslantaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sade Gül Aslantaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sade Gül Aslantaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Sade Gül Aslantaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sade Gül Aslantaş hangi sigortaları kabul ediyor?Sade Gül Aslantaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.