ab...k
oğlumun bademciklerini ve geniz etini aldı. gerçekten çok özverili işini yapan ender rastlanan doktor. benim işlerimi bile kendisi takip ederek anestezi uzmanını bile ameliyathanede ayarlayıp işlerimi takip etti, bravo gerçekten amelliyatta iyi geçti teşekkur ederim ellerine sağlık doktor bey...
ab...m
Kızımın bademciklerini aldırdım gerçekten çok memnun kaldım sohbetide ayrı bir güzelikti.Eline sağlık doktor bey hep böyle insanlarla muhatap olmak bana zevk vermiştir.Yanında sekreter olarak bulunan İsmi Cengiz olsa gerek oda doktorun güzeliğiyle çok iyi bir insan onada çok teşekkür ederim.Yaptığınız hizmetlerden dolayı sonsuz teşekürlerimi sunarım.Abdurrahim TAŞ.(0537-420-62-29)
Sadeddin Kalkandelen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadeddin Kalkandelen, Kulak Burun Boğaz.
Sadeddin Kalkandelen adresi nerede?Sadeddin Kalkandelen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yasin Haşimoğlu Mah. Narman Cad. No:8 Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadeddin Kalkandelen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadeddin Kalkandelen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sadeddin Kalkandelen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadeddin Kalkandelen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sadeddin Kalkandelen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sadeddin Kalkandelen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sadeddin Kalkandelen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.