al...n
sadettin bey tedavideki farkı, ilaç tedavisi yanında psikolojik tedavi uyguluyor. herkese tavsiye ederim. ben 10 yıl önce tanıdım. Çevremdeki herkese tavsiye ederim. Tepecik hastanesinden geçen yıl emekli olmuş. Şimdi bir poliklinikte çalışıyor.
Sadettin Yağdıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadettin Yağdıran, Nöroloji.
Sadettin Yağdıran adresi nerede?Sadettin Yağdıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korutürk Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 247/A Balçova
- Vali Rahmi Bey Mahallesi Menderes Caddesi No:30/D Buca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadettin Yağdıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadettin Yağdıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sadettin Yağdıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadettin Yağdıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sadettin Yağdıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sadettin Yağdıran hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sadettin Yağdıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Balçova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Balçova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Balçova bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Balçova bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar
Balçova bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar