Dr. Şadi İDEM
1971 yılında Adana’da doğan Şadi İdem, 1994 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1994-1995 yılları arasında Muş Bulanık’ta mecburi hizmetini pratisyen hekim olarak yaptı. 1995-2001 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini aldı. 2002-2007 yıllarında Diyarbakır Çocuk Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev aldı. 2007-2009 yıllarında Diyarbakır Özel Genesis Hastanesi’nde, 2009-2010 yılları arasına Özel Dicle Çocuk Kliniği’nde çalıştı. 2010-2018 yılları arasına Eskişehir Özel Ümit Hastanesi’nde görev yapan Dr. Şadi İdem, Eylül 2018 tarihinden itibaren muayenehanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak hizmet vermektedir.

Yeni doğan, çocuk ve ergen gelişimi ve psikolojisi, çocuk-ebeveyn ilişkileri, alerjik hastalıklar, Astım, Alerjik rinit, "ekoloji ve çocuk gelişimi" özel ilgi alanlarıdır.
Evli, iki çocuk babasıdır. Okuryazar olup, “Özgürlükçü Çocuk Odaklı Ebeveynlik” adlı seminerler vermektedir.
Duyarlı Anne-Baba Mutlu Çocuk Mizaca Göre Çocuk Yetiştirme Rehberi kitabının yazarıdır.

Çocuk

Hoşnudiye Mahallesi, 746.Sokak No:13 Soho İş Mrk K:3 D:37 (Özdilek AVM yanı), Eskişehir

Makaleler

Şadi İdem Muayehanesi

Hoşnudiye Mahallesi, 746.Sokak No:13 Soho İş Mrk K:3 D:37 (Özdilek AVM yanı), Tepebaşı, Eskişehir 26130

11 aylık bebeğimi uzun süredir kendisine götürüyorum. Kendisinden çok memnunuz. Teşhislerinde hiç yanılmadı. Kendisine her daim ulaşabilmek de ayrıca güvende hissettiriyor. Anne baba olarak kaygılarımızı anlayıp bizi her daim rahatlatıyor.
    Çocuk büyütürken ki bu zorlu yolculukta bize destek olduğu için kendine minnettarım.

• Şadi İdem Muayehanesi Randevu  •

Detaylı açıklamalar ileriye doğru dönük süreçlerle ilgili bilgi vermesi,anne ve babayi bilgilendirme

• Şadi İdem Muayehanesi Randevu  •

Bebeğimiz 16 günlük iken tavsiye üzerine gittik. 7. Ayımıza gireceğiz ve Şadi beyle devam ediyoruz. Sorunlarda sadece bebek odaklı değil anne bebek aile nazarında bütüncül yaklaşıyor. Özellikle Yenidoğan döneminde öneri ve yönlendirmelerinin çok faydasını gördük. Doktorumuzun sayesinde mamayı bırakıp tamamen anne sütüne döndük Her sorumuzda problemimizde hızlıca geri dönüş yapıyor. Bilgi ve tecrübesine çok güveniyoruz.

• Şadi İdem Muayehanesi Yenidoğan Takibi  •

• N

İshal ve kusma şikayetleri olan çocuğumuza verdiği ilaçlarla ve ayrıca whatsapp üzerinden yaptığı yönlendirme ve takipleriyle çocuğumuz kısa sürede sağlığına kavuştu. Değerli hocamız Eskişehir'de en çok güvendiğimiz çocuk doktorudur.

• N

11 yıldır ailemizin sağlık yolculuğunda yanımızda olan, iki kızımın da doğdukları günden bugüne tek doktoru. Her ateşte, her endişede, her gece aradığımızda bize verdiğiniz sakinlik, güven ve destek için minnettarız.

• Şadi İdem Muayehanesi Randevu  •

Tavsiye üzerine gittik. İki aydır burun akıntısı olan 2.5 yaşındaki çocuğumuzu detaylı muayene etti. Bizi güzel şekilde bilgilendirdi. Tedavi süreci basamaklarının neler olduğunu anlattı. İşin kolayına kaçıp hemen antibiyotik vermedi. Çok memnun kaldım.

• B

4 yaşındaki kızımı yenidoğan döneminden beri takip eden, aklımızdaki soruları daha biz sormadan cevaplayan doktorumuzun dikkatli ve özverili muayeneleri sayesinde çocuğumuzun hastalığının tanısı kondu ve tedavisine başlandı. Çocuğumuzun sağlığı için gözü kapalı güveniyoruz doktorumuza.

• Şadi İdem Muayehanesi Randevu  •

Tavsiye üzerine gitmiştik şadi beye bebeğim prematüre doğdu sağlıklı ve doğru gelişim tamamlaması için bir çok doktor değiştirdik ama şadi bey gibisi yok sizi dinlemesi harikaa telefonuma sormak istediklerimi yazıyorum unutmamak için orda çıkarıyorum ama soramıyorum çünkü hepsini şadi bey hepsini sizden önce anlatmış oluyor çok bilgili bir doktor yani tek kelimeyle harika bir doktor gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz tereddüt etmeden iyi ki tanımışız

• Şadi İdem Muayehanesi Diğer  •

• H

Kızımın 15.ay kontrolü için ilk defa gittiğim bir doktordu inanılmaz ilgiliydi. Verdiği bilgiler,yönlendirmeler çok açıklayıcı ve yol göstericiydi. Klinik temiz ve düzenliydi. Gönülden tavsiye ederim

• B

Şadi hocam kızımdaki alerjik durumu kısa sürede tespit etti ilgi ve alakasından hep memnun kaldık