Dr. Sadi Önal,Ankara Özel Bilgi Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

• B

Küçük kızımın astigmat olduğunu tespit etti ve kontrollerini kendisi yapıyor.Bu hafta annemin katarakt olan gözlerini başarılı bir şekilde ameliyat etti ve mercek lens takıldı.Kendisini ailecek gidiyoruz ve sorunlarımızi başarılı bir şekilde tedavi ediyor samimi ve güven birisi öneriyorum güvenle gidebilir ve bizzat dediklerimi yerinde görebilirsiniz tavsiye ediyorum.

• Y

değişik çevrelerden tanıdıklarımın tavsiyeleri sonucu katarakt ameliyatımı Dr.Sadi Önal'a yaptırmaya karar verdim. 29.09.2025 tarihinde ameliyat oldum. ameliyatım çok kolay ve sorunsuz geçti. sonuçtan son derece memnunum. görme kalitem şahane. hiç bir şikayetim yok.

• Ankara Özel Bilgi Hastanesi Katarakt Ameliyatı  •

Annemi gözünde kızarıklık ve batma şikayeti ile hastaneye götürdüm. Bahar nezlesi olduğunu soğuk kompres uygulaması gerektiğini söyleyip alerji damları yazdı. 2-3 haftadır alerji damlalarını kullandık kızarıklık geçiyor fakat batma geçmiyordu. Bugün faklı bir doktora gittik ve gözünde arpacık olduğunu öğrendik. Tedavide gecikildiğini ve tamamen yanlış tedavi olduğunu söyledi. Soğuk yerine sıcak kompres gerekli ve alerji ilaçlarıda dahada sertleştirmiş şuanda iyi durumda görünmüyor geç kalınmış olabilir dedi. İyileşmezse ameliyat olması gerekebileceğini söyledi. Ilk defa bir doktora yorum yazıyorum belki yaşadığım bu tecrübe tercihinizde etkili olur.

• Ankara Özel Bilgi Hastanesi Randevu  •

• T

19.09.2024
    Sadi Hocam annemi katarakt dan kurtardı mercek taktı ellerine sağlık çok hızlı ve kolay bir süreç oldu şimdi benim kadar iyi görüyor. Sadi Hocam sıcak kanlı ve samimiydi çok memnun kaldık. Herkese canı gönülden tavsiye ederim.

• Ankara Özel Bilgi Hastanesi Katarakt Ameliyatı  •

• Opr.Dr. Sadi Önal,Bilgi Hastanesinde katarakt ameliyatımı yaptı.Memnun kaldım.Kanımca oldukça başarılı hekimlerimizdendir.
    Teşekkür ediyorum 17.01.2019

• Ankara Özel Bilgi Hastanesi  •

• Çok ilgili, başarılı ve tecrübeli bir doktor. Annemin gözlerini ameliyat ettirdim ve çok memnun kaldık.Tanıdıklarıma tavsiye ettim.Başarılarının devamını diliyorum.

• Ankara Özel Bilgi Hastanesi Memnuniyet  •

Çok başarılı bir doktor.Annemin gözünü amelliyat etti.Çok mennun kaldık.Arkadaşlarımada tavsiye ettim.Onlarda mennun kaldılar.Çok ilgili başarılı bir doktor.Tavsiye ederim.

•  •