Arter Kan Gazı Alma
Torasentez
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
oc...l
Mennun kaldım Memleketimizin keşke her yerinde Sadık Ardıç gibi profösörlerimiz olsa alakalı en ince detayına kadar sabırla anlatan yardımcı olan mükkemmel bir insan eşimin koah başlangıcı vardı çok şükür iyi olduğunu verdiği ilaç tedavisi ve sigara kullanımı bırak.ak şartıyla yaşam kalitesinin iyi olabilceği konusunda bizi aydınlattı çok teşekkürler hocam
bu...k
hocam ellerinden öperim allah seni başımızdan eksik etmesin bu memleketin gerçekten sizingibi hocalara ihtiyacı var allah işinizi rasgetirsin ben burhanettin çelik sizin hastanız
an...p
sayın Doç. Dr.Sadık ARDIÇ Size minettarım van'da Necat SARİHAN Annem sizin sayenizde yaşiyo hatırliyormusunuz siz dişkapı sgk başhekimiydınız 1990 li yıllarda. annem astım brunşiti şimdi hamd olsun durumu iyidir size çok çok teşekkür ederım ellerinizden öperım saygılarımla necat
Sadık Ardıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadık Ardıç, Göğüs Hastalıkları. Size Sadık Ardıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Solunum Fonksiyon Testleri, Uyku Testi (Polisomnografi), Uyku Laboratuvarı (CPAP), Bronkoskopi, Plevral Sıvı Aspirasyonu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Torasentez, Nebulizatör, Arter Kan Gazı Alma.
Sadık Ardıç adresi nerede?Sadık Ardıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadık Ardıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadık Ardıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sadık Ardıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sadık Ardıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sadık Ardıç hangi dilleri konuşuyor?Sadık Ardıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sadık Ardıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadık Ardıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sadık Ardıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sadık Ardıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sadık Ardıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sadık Ardıç hangi sigortaları kabul ediyor?Sadık Ardıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Göğüs Hastalıkları Doktorları
Etimesgut Göğüs Hastalıkları Doktorları
Pursaklar Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gölbaşı Göğüs Hastalıkları Doktorları
Mamak Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları