Amerika Birleşik Devletlerinde Pittsburgh Üniversitesinde 2 yıl süreyle Organ Nakli, Karaciğer, Safra Yolları Cerrahisi üst ihtisası yapmıştır. (Pennsylvania Eyalet Lisans no: MT 027303T).
Amerika'daki eğitimi sonrasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde çalışmalarına devam etmiş ve Ankara Üniversitesinde yapılan ilk karaciğer naklini 1994 yılında henüz bir genel cerrahi uzmanı olarak görev yaparken kadavra vericiden başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir.
Daha sonra 1997 yılında Doçent, 2003 yılında Profesörlüğe yükseltilmiştir. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2006-2009 yılları arasında Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı seçilmiş ve 2011 yılında Ankara Üniversitesindeki görevinden ayrılmıştır.
Medicana International Ankara Hastanesinde Ankara'nın ilk özel hastane böbrek nakli programını 2009 yılında ve benzer şekilde ilk karaciğer nakli programını 2011 yılında kurmuştur. 2015 yılına kadar Medicana International Ankara Hastanesinde Organ Nakli Merkezi Direktörü ve Cerrahi Bölümler Başkanı olarak görev yapmış ve çok sayıda organ nakli ameliyatını ekibi ile birlikte tamamlamıştır. Ayrıca 2016
yılında Ufuk Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olarak böbrek nakli merkezini kurmuştur.
Arnavutluk Cumhuriyetinde ilk böbrek naklini 2007, ilk karaciğer naklini ise 2013 yılında başarılı bir şekilde yapmıştır.
Abdominal Laparoskopi
Karaciğer Cerrahisi
Laparoskopi
Organ Nakli
Pankreas Cerrahisi
Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi
al...v
2011 yılında medicana hastanesinde böbrek naklimi yapmıştı ekibi ile alanında çok başarılı güler yüzlü bir doktor.
fk....
Beni uzun süredir rahatsız eden karaciğerdeki kist problemimden başarılı bir ameliyatla kurtaran Prof.Dr Sadık ERSÖZ , Uzman Dr Jehat KUTLAY ve ekibine çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım. İnsan odaklı , hastaya güven veren; hastalarıyla birebir ilgilenen süper bir cerrah Sadık Hocama çok teşekkürler 14 Mart Tıp Bayramınızı kutlar, saygılarımı sunarım Sadık Hocam. Funda KIRSAKAL.
ka...k
2009 yılında Rahmetli Annem' e karaciğer Kanseri tanısı konulmuştu. Karaciğerindeki kitlenin acilen alınması gerekiyordu. Bu sıradaki araştırmalarımızda Sadık beyin ismini duyduk ve hemen randevu almıştık. Sadık Bey muayene sonucunda ameliyat kararı almıştı ve Annem 6 saat süren zor bir ameliyat geçirmişti. Ameliyat tan sonra anladık ki iyi ki Sadık hocamızı tanımışız Allah ondan bin kere razı olsun. Güler yüzlü, hastalarıyla birebir ilgilenen, İnsanlara moral veren Süper bir İnsan Süper bir cerrah.
ha....
9 sene önce karaciyerde hidadit kist operasyonumu yapan hocadır allah razı olsun çok temiz bir operasyon yaptıki bidaha asla tekrarlamadı kendisi gibi yaptığı işlerde mükemmel sagol ve hep varol hocam
ya...z
Büyük insan büyük cerrah Sadık Hocam'a en kalbi teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.Eşim ile birlikte karaciğer naklini gerçekleştiren hocamız alanında çok iyi biri.en önemlisi hastasına güven veriyor.Gerisi Rabbimin inayeti ile kolay zaten.
Sadık Ersöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadık Ersöz, Genel Cerrahi. Size Sadık Ersöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Karaciğer Cerrahisi, Pankreas Cerrahisi, Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi, Organ Nakli, Abdominal Laparoskopi, Laparoskopi, Randevu.
Sadık Ersöz adresi nerede?Sadık Ersöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bestekar Sokak 49/13 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadık Ersöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadık Ersöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sadık Ersöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sadık Ersöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sadık Ersöz hangi dilleri konuşuyor?Sadık Ersöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sadık Ersöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadık Ersöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sadık Ersöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sadık Ersöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sadık Ersöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar