20'lik Diş Çekimi
Mimar Sinan Mah. Özge Sok. No:1 Daire: 22 Kat: 4 Zin-D İş Merkezi (carrefoursa üstü), İstanbul
Apse Insizyonu Ve Drenajı
ÖZEL GENÇOĞLAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KLİNİĞİ
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Ortodonti
Periodontoloji
İmplant
ha...a
İmplant tedavimi Sadık Hoca gerçekleştirdi. İmplant işlemi sırasında hiç ağrı veya sızı hissetmedim ve sonrasında hemen günlük hayatıma devam edebildim. Dikkat etmem gereken noktalar detaylı ve anlaşılır bir şekilde açıklandı, bu sayede süreç hiç korktuğum gibi geçmedi. Tüm diş tedavilerim için tercih ettiğim, çalışanlarıyla nezih ve kaliteli bir kurum.
ze...
Gerçekten çok çok çok memnun kaldım.Gerçekten diş hekimi Sadık Bey ve yanında emek veren çalışan herkesin enerjisi çok yüksek.İçeriye girdiğiniz anda bunu hissediyorsunuz.sizi güleryüzle karşılıyorlar.Sonrasında doktorumuz Sadık Bey röntgene bakarak gerekli gördüğü tedaviyi ve yöntemlerini bize detaylı bir şekilde anlattı.Biz de hemen tedaviye başlamaya okey dedik.Kanal tedavisi ile başladı sürecimiz.Bir yandan işlem yapılıyor ağız içerisinde bir yandan da yapılan işlem ile ilgili detaylı bilgi aktarımına devam ediliyor.(örneğin şuan çürükleri temizliyoruz,bu işlem şu kadar dakika sonra bitecek v.b)Bu şekilde olması beni gerçekten daha güvende hissettirdi.Hiç korkmadan keyifle tedavinin ilk aşamasını bitirdik.Ailemizin diş hekimini arıyorduk sonunda bulduk Arkadaşlar,sıcak bir aile ortamı gibi bir yerde tedavi olmak istiyorsanız durmayın hemen randevu oluşturup gidin.
Sadık beye oğlumun diş taşı temizliği için başvurduk ve gayet memnun ayrıldık. Kendisine bizimle anlaşılır bir rahatlatıcı bir dil kullanmıştır ve gereken güzel şekilde yapılmıştır
f.....
Komple diş bakımı ve tedavisi için başvurdum.film çekildi yapılacak işlemler detaylı anlatıldı.suan 3 dolgum ve diş taşı temizliğim tamamlandı kanal tedavisi ve estetik diş için devam ediyorum herşey sorunsuz ve ağrısız uygulandı
kü...a
20lik diş çekimi beni korkutuyordu. Hatta rüyalarıma bile girdiğini söylemiştim :) 5 dakika bile sürmeden bittiğini hatırlıyorum. Hatta sanırım 2 kere "Bitti mi gerçekten?'' diye sordum :D Hem çok rahat geçti hem de dikişsiz atlattım. Bir çok tedavim de burada gerçekleşti. Gerçekten sıcakkanlı ve iyi bir ekibi var. Sadık hocam ve AFS DENT tek tercihim.
Gebelik sonrası diş lekelenmeleri ve diş taşı temizliği için gittim. Sadık Bey gerçekten mesleğini seven, nezaket sahibi bir doktor olarak karşıladı. Çok memnun kaldım.
ta....
20lik gömülüdiş sorunu için gitmiştim.Muayeneden çıktığımda yamuk dişlerim için tedaviye başladım :) Hem diş çekiminde yaşattığı güven ve daha sonrasında aldığım invisalign tedavisi için kendisi bir teşekkürü borç bilirim
Sadık Gençoğlan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadık Gençoğlan, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Sadık Gençoğlan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), İmplant, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Ilacı Kullanımı, Diş X-Ray, Normal Randevu, Estetik Porselen, ortodonti, Botoks.
Sadık Gençoğlan adresi nerede?Sadık Gençoğlan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah. Özge Sok. No:1 Daire: 22 Kat: 4 Zin-D İş Merkezi (carrefoursa üstü) İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadık Gençoğlan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadık Gençoğlan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sadık Gençoğlan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sadık Gençoğlan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sadık Gençoğlan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadık Gençoğlan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sadık Gençoğlan hakkında ne düşünüyor?Toplam 160 hasta / danışan, Sadık Gençoğlan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları