Apgar Skoru
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Doç. Dr. Sadık Sami Hatipoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sadık Sami Hatipoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadık Sami Hatipoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Sadık Sami Hatipoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Büyüme Hormonu Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Iv, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Periton Diyalizi, Yenidoğan Takibi, Apgar Skoru, Hemaferez, Esd (Sedimantasyon).
Sadık Sami Hatipoğlu adresi nerede?Sadık Sami Hatipoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadık Sami Hatipoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadık Sami Hatipoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sadık Sami Hatipoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadık Sami Hatipoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sadık Sami Hatipoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla