25.08.1980 İstanbul doğumluyum. İlk ve orta eğitimimi İstanbul'da tamamladım. 1998 yılında Kabataş Erkek Lisesini bitirdim. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini birincilikle bitirdim. Uzmanlık eğitimimi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi dermatoloji bölümünde tamamladım. 2010-2011 yılları arasında Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladım. 2011-2017 yılları arasında Medicana İnternational İstanbul Hastanesinde görev yaptım. Kendi özel kliniğimde hizmet vermekteyim. Evli ve 2 çocuk annesiyim.

Sadiye Keskin Muayenehanesi
Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, Beylikdüzü, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans

Altın İğne Uygulaması +8 daha fazla

BBL Lazer Tedavisi

Botox Uygulaması

Cilt Bakımı

Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza Lavinya Park C Blk No: 173, İstanbul

Röportaj

T
Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Normal Randevu

Daha önce de kendim için Sadiye hanımı çok defa ziyaret etmiştim. Bu sefer de çocuğum için ziyaret ettim. Vücutta geçmeyen kabarcıklar vardı. Yeni bir tedavi uyguladı. Verdiği net bilgiler ile endişelerimizi de giderdi.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Diğer

Şimdiye kadar bir kez botox, iki kez de gençlik aşısı tedavisi yapıldı. Sağ kaşımda yaşla beraber beni çok rahatsız eden bir düşüklük oluşmuştu ve görüşümü engelliyordu. Kaş ortasında çok derin çizgilerim vardı. Ve yüz ovalimde de yaşla birlikte sarkmalar olusmaya başlamıştı. Öncesi ve sonrası arada ciddi farklılıklar var. Olabilecek ve olamayacak şeyleri çok net açıklıyor. Sadece gerekli olan işlemlerle ilgili ayrıntılı bilgiler veriyor. Çok güler yüzlü, anlayışlı ve güvenilir hastası olduğum için mutluyum.

Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Normal Randevu

Uzun zamandır uğraştığım akne sorunumu Sadiye Hanım sayesinde atlattım. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlattığı ve ilgilendiği için süreç çok rahat geçti.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Leke Tedavisi

Muhteşem bir doktor leke için gelmıstım çok memnunum doktorumu çok sevdım

Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Normal Randevu

1 senedir olan kasık mantarım için gittim 2 hafta içinde geçti aşırı mutluyum gerçekten ilgisi çok iyi

Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Normal Randevu

Senelerdir güvenerek gittiğim tek dermatolog. Alanında uzman bir doktor. Sorduğum sorulara cevap verirken detaylı açıklamalarla son derece güzel yanıtlar alıyorum. Hassas, akneye yatkın bir cilt tipim var. Uyguladığı tedavi sayesinde bu sorunlarımdan kurtuldum.

Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Normal Randevu

Ben yine sivilce tedavisini başladım ve görüştüğüm tüm dermatologlardan çok farklı bir deneyimi gördüm. Sadiye hocam çok açıklayıcı ve net bir şekilde beni bilgilendirdi. Cilt bakımımda yaptığım hataları anında fark etti. O yüzden çok memnunum ve gönül rahatlığıyla cildimin düzeleceğini inanıyorum.

Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Normal Randevu

Ben uzun süredir Beylikdüzünde böyle ilgili ve işini güzel yapan bir doktor ve tüm çalışanlarıyla güven veren bir klinik arıyordum, kendisini bulduğuma inanıyorum. Her yönüyle kendinizi emanet edebileceğiniz bir doktor. Saç kıranım için geldim ve doğru mudahaleyle yeniden saçlarıma kavuşacağıma inanıyorum sayesinde

Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Botox Uygulaması

Çok güvenilir. İşinde uzman birisi. Botox için gidiyorum ama botox dan sonra yüzümde garip bir şekil almadığı ve olabildiğince doğal işlem uyguladığı için tercih ediyorum

Konum: Sadiye Keskin Muayenehanesi Normal Randevu

Daha önce gül denilen cilt sorunumu doğru teşhis etti. İnanılmaz detaylı ve anlaşılır olarak bize açıkladı. Gerçekten çok memnun kaldım. Başarılarının devamını dilerim canım doktorum.