Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Vanity
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Belgesi ile mezun olmuştur. Aynı sene Gazi
Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstruktif ve
Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık
eğitimine başlamıştır. Eğitiminin 3 ayını UZ
Brussels Plastik Cerrahi kliniğinde Prof. Dr.
Mustapha Hamdi’nin fellowu olarak meme
estetiği ve vücut şekillendirme üzerine çalışarak geçirmiştir (Ocak-Mart 2018). 15 Mayıs 2018
tarihinde uzmanlık eğitimini tamamlayan Dr. Manav, zorunlu hizmet görevini Afyonkarahisar
Devlet Hastanesi’nde yapmıştır. Uzm. Dr. Safa Manav’ın ulusal ve uluslararası dergilerde
yayınlanmış dört makalesi, üç kitap bölümü yazarlığı ve yine ulusal ve uluslararası
kongrelerde sunulmuş 21 bildirisi mevcuttur. Kendisi 2017 senesinde TPRECD Ulusal
Kurultayı’nda en iyi serbest bildiri ve 2019 senesinde TPRECD Uzman Araştırma
Yarışması’nda birincilik ödülüne layık bulunmuştur. Çok sayıda kurs, kongre gibi eğitim
etkinliklerine katılan Dr. Manav son yıllarda görevlerine temel mikrocerrahi kursu
eğitmenliğini de eklemiştir. Avrupa Yeterlilik Sınavlarında üstün başarı göstererek Kasım 2020
tarihinde FEBOPRAS ünvanını almıştır. Türk Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Derneği
ve Türk Estetik Plastik Cerrahi Derneği’ne üye olan Dr. Manav iyi derecede İngilizce
konuşmaktadır. Safa Manav Eylül 2021’den itibaren Vanity Estetik’te çalışmaya başlamıştır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Safa Manav adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Safa Manav isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Safa Manav, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Safa Manav tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Genital Estetik, Dikiş, Burun Estetiği.
Safa Manav adresi nerede?Safa Manav şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade Tophanelioğlu Caddesi No:1A/A Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Safa Manav isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Safa Manav online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Safa Manav isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Safa Manav, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Safa Manav hangi dilleri konuşuyor?Safa Manav ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Safa Manav isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Safa Manav bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Safa Manav ile iletişime geçmenizi öneririz.
Safa Manav hangi sigortaları kabul ediyor?Safa Manav tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Avcılar Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Maltepe Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Daha fazla (14)Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra