Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
fa...ı
Bu güne kadar sağlık sorunlarım için özel sağlık sigortam olduğu için özel hastahane ve özel doktorlara gittim.Fakat Tepecik sgk olmasına rağmen Şafak hanım kadar ilgili işini daha iyi yapmaya çalışan bir hekimle karşılaşmadım.10 Yıldan beri gittiğim doktorlar bel ağrılarımın tutulma ve fıtık olabileceğinden bahsetti ve bu yönde tedavi yürüttü.Ankılozan spondılıt olarak hocamız bütün ağrılarıma son verdi çok teşekkürler.
Şafak Çalık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şafak Çalık, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Şafak Çalık adresi nerede?Şafak Çalık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uğur Mumcu Mahallesi 1249 Sokak No:11 Menemen
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şafak Çalık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şafak Çalık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şafak Çalık hangi dilleri konuşuyor?Şafak Çalık ile Türkçe, İngilizce, Rumca dilinde konuşabilirsiniz.
Şafak Çalık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şafak Çalık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şafak Çalık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şafak Çalık hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şafak Çalık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Menemen civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar