Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
a....n
Telefon numarası doğrulandı
şafak'bey gerçekten değerli bir doktorumuz hastalarıyla yakından ilğilenen ve onlara şekatle yaklaşan bir doktorumuz bıranjında uzmab bir doktordur.
al...a
Telefon numarası doğrulandı
obsesyon tedavisinde üzerine dr.tanımıyorum işinin ehli çok insancıl,hoşgörülü,nazik bir doktor.Ben öğrenciyken kendisine tedavi olmuştum.Daha önce medicana alman hastanesi vs.çok derman aradım ama şifayı kendisinde buldum mesleğinde bŞrılar diliyorum...
Şafak Taktak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şafak Taktak, İç Hastalıkları.
Şafak Taktak adresi nerede?Şafak Taktak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeyde Hanım Cad. Merkez Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şafak Taktak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şafak Taktak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şafak Taktak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şafak Taktak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şafak Taktak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şafak Taktak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şafak Taktak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar