Hunat Mahallesi Nuh Naci Yazgan Caddesi No : 21 (Geriatri Merkezi Karşısı) Deniz Plaza, Kayseri
Botoks
Dudak ve Yüz Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Saffet Örs Muayenehanesi (SO-EP Estetik Güzellik Merkezi)
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Lazer Liposuction
Liposakşın
Meme Büyütme
Meme Dikleştirme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
Yüz Gerdirme
ze...n
Merhabalar. Saffet Örs hocama rinoplasti ve ondan yaklaşık 4-5 ay sonra alt ve üst göz kapağı ameliyatı oldum. Hem cerrahi süreçte hem de iyileşme sürecinde emeklerini esirgemediler. Rinoplasti sonrası burun görünümüm çok doğaldı. Birlikte çalıştığımız iş arkadaşlarım tarafından bile fark edilmedi. Göz kapağı ameliyatı için de konuştuğum hekimler içerisinde özellikle alt göz kapağına işlem yapa bileceğini söyleyen tek hekimdi. Bu operasyon sonrasında da hiçbir komplikasyon yaşamadım. Ellerinize emeklerinize sağlık Hocam. İyi ki varsınız.
se...y
saffet hocamla tanistigim icin asiri mutluyum burun estetiği oldum suan aynanin karsisinda kendime bakiyorum böyle bir işçilik olamaz ödemelerim olmasina ragmen asiri dogal kucuk sevimli bir burnum var kendisi sosyal medya hesaplarında cok paylasim yapmiyor gorusmede de fazla detay vermiyor bu basta beni korkutmustu ama saffet hoca isin ehli kendini ovmeye veya ispatlamaya gerek duymuyor yaptığı işe güveniyor calisanlari da asiri kibar ve nazik insanlar kesinlikle öneririm
k....t
Saffet beye burun estetiği için gittim ve ameliyatı olalı 4 ay oldu. Maalesef burnumun görüntüsünden pek memnun değilim. Çok az kemeri olan ve kalın derili bir burnum vardı. Kemerime herhangi bi dokunuş yapmamış ki ameliyata girmeden önce kavisli bi burun istediğimi söyledim. Burun ucum hala şiş, bi nebze olsun iner belki ama eski haliyle çok bir değişiklik yok. Maalesef burnum istediğim gibi olmadı.
ş,...ş
Saffet hocamdan çok memnunum eli çok güzel dikiş izleri belli belirsiz ilgisi çok güzel herkese tavsiye ederim kendisine karın germe operasyonu oldum sonuç muhteşem hiç tereddüt etmeyin asistanlarıda iyileşme sürecinde hep ilgilendiler
ş....k
Saffet hocam yaptırdığım dudak dolgusu çok başarılı geçti.Kendisi çok kibar çok ilgili.Eli çok hafif.çok teşekkür ederim.sonuç mükemmel
ed...s
Tereddütte kaldığım noktalarda doktor beyin açıklamaları karar vermeme yardımcı oldu. Yapılan işlemden çok memnun kaldım. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
er...1
Saffet beye çok teşekkür ederim burun ameliyati oldum tam istediğimgibi oldu başarılarının devamını dilerim
de...
Tavsiye üzerine gittik. Birkaç kişi çok iyi olduğunu söylemişti. Daha sonra da ne kadar iyi bir doktor olduğunu ve alanında uzman olduğunu anlamış olduk. Çok ilgili davrandı detaylı olarak bilgi verdi. Yaptırdığım işlemden çok memnun kaldım ve arkadaşlarıma da tavsiye ettim.
ş....
Öneri üzerine gittim. İlgisinden çok memnun kaldım. akrabalarımızdan bir çok kişi de operasyon gerçekleştirdi ve benim de yine tavsiye ettiklerim oldu. Burun ameliyatım çok başarılı geçti,çok beğendim.
mu...
Saffet Hocama öneri üzerine gittim ve kepçe kulak ameliyatımı yaptı. Çok başarılı geçti,tam istediğim gibi oldu. Mutlaka tavsiye ediyorum.
Saffet Örs isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saffet Örs, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Saffet Örs tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Meme Estetiği, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Göz Kapağı Germe, Yüz Gerdirme, Boyun Germe, Randevu, Liposakşın, Lazer Liposuction, Göz Kapağı Estetiği, Botoks.
Saffet Örs adresi nerede?Saffet Örs şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hunat Mahallesi Nuh Naci Yazgan Caddesi No : 21 (Geriatri Merkezi Karşısı) Deniz Plaza Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saffet Örs isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saffet Örs online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Saffet Örs isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saffet Örs, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Saffet Örs hangi dilleri konuşuyor?Saffet Örs ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Saffet Örs isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saffet Örs tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Saffet Örs hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Saffet Örs hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra