Op. Dr.
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Jinekomasti
Karın Germe
Op.Dr.Saffet Ulutaş Muayenehane
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kulak Estetiği
Op.Dr.Saffet Ulutaş Muayenehane
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Lazer Liposuction
Yüz Germe
Çene Estetiği
İple Yüz Germe
ha...
Saffet Ulutaş hocama göğüs küçültme ameliyatı oldum , 2. Haftamdayım sürecim hala devam ediyor, sonuç şu an bile çok mükemmel . Ameliyat sürecimden önce de sonra da hep aynı ilgiyle ve güleryüzle devam ediyorlar. Klinik ekibi ve saffet hoca ile iyiki tanışmışım , Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum .
ö....̇
Saffet hoca anneme yüz germe operasyonu yaptı. Başlangıçta çok tedirgin olmamıza rağmen doktorumuzun samimi ve güven veren yaklaşımı sayesinde çok rahatladık. Operasyon çok güzel geçti, sonrasında da hiç ağrı vs gibi bir sorun yaşamadık. Zaten her türlü detayla yakından ilgileniyor doktorumuz. Hastane ortamı da çok iyiydi yeni ve temizdi. Personel de çok ilgiliydi. Bu süreci başlangıçta tedirgin olmamıza rağmen çok rahat geçirdik.
d....h
Dr. Beyle dudak dolgusu botox ve ip askı işlemi gerçekleştirdim.Gerek iletişimi, güler yüzü ilgisi o kadar güzeldi ki tabii aldığım sonuçlarda çok başkaydı ellerinize sağlık hocam ufak dokunuşlarınızı cildimden esirgemeyeceğim
ze...r
Çok ilgili ve güler yüzlü bir ekipti Şüpheli ve tedirgin olarak gittiğim burun ameliyatı sürecini çok rahat atlatmama yardımcı oldular Çok memnun kaldım
g....d
Saffet beye ben kulak ameliyatı ve göz kapağı estetiği oldum.Botoks ve dudak dolgusuda yaptırmıştım.Gerçekten içtenlikle tavsiye ederim.Ben yapay ya da yapılmış gibi dursun istememiştim.Tam olarakta istediğim oldu.Çok doğal duruyor.Etraftanda çok iyi dönütler aldım.Hatta görenler ben söylemesem yaptırdığım işlemleri bilemeyeceklerini söylüyorlar.Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.Klinikte çalışan herkes hem güler yüzlü ve çok ilgililer.
em...n
Saffet hocama burun amaliyat yaptı her anlamda çokkkk memnun kaldım süper doktor ilgi alaka kontrol süreçlerim çok güzel geçti teşekkür ediyorum herşey için buradanda
a....*
Doktor bey beklentilerime uygun güzel bir burnum olmasına vesile oldu. Aşırı kalkık veya üst kısmı aşırı iç bükey olan burunlara nispeten doğal duran bir burun istemiştim. Henüz bir ay olmasına rağmen çok memnunum şeklinden. Burnum bir miktar düşerse iyileşme süresinde daha doğal olacaktır muhtemelen.İşini hakkıyla yapan biri olduğunu düşünüyorum. Kontroller veya operasyon öncesinde gerekli bilgilendirmelerin yapılması konusunda çok iyilerdi. İyi ve ilgili bir ekip.
Saffet hoca Güler yüzlü ve hastalarına karşı gerçekten çok nazik bir insan. Ön görüşmelerde hastanın sorularını bütün ayrıntılarıyla cevaplayıp süreci size çok güzel açıklar. İşlem sonrasında bütün hastaları ayrı ayrı takip edip sizinle sürekli iletişim halindelerdir. Hasta olarak bir doktorda aradığım empati duygusu Saffet hoca ve ekibinde fazlasıyla vardı. Meme büyütme işlemi için gitmiştim ben Saffet hocamıza. Gerçekten kusursuz ve doğal oldu başından sona ilgi ve alakaları için kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Kesinlikle İşlem yaptırmak isteyen herkes gönül rahatlığıyla Saffet hocayı tercih edebilir. Ön görüşmeye gittiğinizde sizin için doğru adres olduğunu anlayacaksınızdır.
f.....
Saffet hocaya liposuction ameliyatı oldum 3. Ayımdayım ve çok memnunum iyiki de Saffet hocaya olmuşum hemşiresi ve asistanı çok ilgililer çekinmeden aklıma takılan her konuyu sorabiliyorum bu benim için çok önemli hasta takibi vs ilgi ve alakalarindan dolayı ekibine teşekkür ediyorum.
el...r
26 mayista kepce kulak ameliyati oldum.Saffet hocamin samimiyeti,Hastaya guven vermesi,ameliyat surecini unutturuyor ki Zaten elleri cok Hafif Artik rahatca saclarimi topluyorum,hele de havuz ve denizdeki rahatlik Beni kepceler anlar;) (Islak Saclarin arasindan kepcelerin cikmasi)Hatta Ben soylemezsem kimse ameliyat oldugumu anlamaz. Ameliyat sonrasi ilgi ve alakayi soylemiyorum bile ekipce cok iyilerdi.Ellerinize saglik hocam iyi sizler gibi hekimlerimiz var,bir insanin hayatina dokunmak mustesem bir duygu olsa gerek Özgüvenim Geri geldi;)))
Saffet Ulutaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saffet Ulutaş, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Saffet Ulutaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Botoks, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Meme Estetiği, Göz Kapağı Estetiği, Liposakşın.
Saffet Ulutaş adresi nerede?Saffet Ulutaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15 Temmuz Mah. 148049 Sk. No:21 Kapı:1 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saffet Ulutaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saffet Ulutaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Saffet Ulutaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saffet Ulutaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Saffet Ulutaş hangi dilleri konuşuyor?Saffet Ulutaş ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Saffet Ulutaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saffet Ulutaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Saffet Ulutaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Saffet Ulutaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saffet Ulutaş hangi sigortaları kabul ediyor?Saffet Ulutaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra