nu...l
safiye doktordan çok memnun kaldım hamileyken sürekli yanına gittim ve yanında doğum yaptım çok tatlı bi kızım oldu kendisi mükemmel ve bilgili bi doktordur herkese tafsiye ediyorum saygılar,
de...a
gebelik sürecinde takibimi yaptı ve doğumumun erken olacağını fark etti. Tecrübesine ve bilgisine çok güvendim. Erken doğum yaptım ve sayesinde sağlıklı bir kızım oldu. her zaman duacısıyım. tanıdığım kişilere de tavsiye ediyorum.
Safiye Saylık Akansu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Safiye Saylık Akansu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Safiye Saylık Akansu adresi nerede?Safiye Saylık Akansu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Van Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Safiye Saylık Akansu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Safiye Saylık Akansu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Safiye Saylık Akansu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Safiye Saylık Akansu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Safiye Saylık Akansu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Safiye Saylık Akansu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Safiye Saylık Akansu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Van bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları